szkoda, że ja Ci nie mogę pokazać co moi brakarze wyprawiali ale w drugą stronę, to też by CI kopara opadła...
Wiem o czym mowa - czasami bronią fenomenalnie, a czasami jak zrobią klopsa to aż odetchnąć głęboko trzeba.
W karnych bronią jakoś dziwnie - leci na bramkarza lekka piłka, a ten potrafi ją puścić pod brzuchen albo tuż obok niego jak się rzuca, na wysokości jego rąk, gdyby wystawił rękę spokojnie by to wyjął.
Oby jakiegoś patcha dali.
Mimo wszystko bramkarze na plus jak uznać nowego PES-a za grę trochę beta testową.
Rzuty karne są jakieś dziwne, nie wiem po co wprowadzili to kółeczko do pomocy, z tym czy bez tego strzela się równie dziwnie - a z żywym przeciwnikiem w ogóle to nie zda egzaminu, bo przeciwnik widzi gdzie chcę uderzyć. Karne do poprawy.
W sumie.zawodnicy mogliby być ciut zwinniejsi,bo trochę przypominają czołgi z wyjątkiem np. Naniegi, który śmiga aż miło i innych mu podobnych.
Ciężko teraz przejść obrońców by wywalczyć pozycję sam na sam, są cholernie upierdliwi i tylko zwodami da się ich przejść jednym zawodnikiem, inaczej potrzeba rozegrać akcję i szukać luk w obronie, ale to jest akurat fajne.
Do bani są te nowe opcje podań - na dobieg z tym latającym.wszędzie kółeczkiem, nie rozumiem tego i nie mam pojęcia jak tym sterować, stary system podań jest lepszy i na nim gram. Oby tego na siłę nie wprowadzili w kolejnej odsłonie.
Gram na krzyżaku na padzie od PS2 i chyba on tutaj nie zdaje egzaminu, bo ciężko czasami.zagrać pod odpowiednim kątem np. podanie.na.dobieg - no ale chyba będzie trzeba, bo gdy w.końcu poruszają się nie w 8 kierunkach, a w 360 stopniach, podania też trzeba rozprowadzać pod różnymi kątami...... kurde trzeba się uczyć gry na analogu, a tak tego nienawidzę.
Ogólnie gra się dobrze po drugim dniu użytkowania i kolejnych kilkudziesięciu meczach. Trzeba się nauczyć od nowa kilku.zagrań, ustawień i różności.
Ciekawe jak będą wyglądały turnieje offline.