Czego wyjecie płaczki? gra jest zajebista nie mam do czego sie przyczepic... tez wasze opoznienia z dupy wyjete u mnie nic takiego nie zauwazylem...sterowanie - pamietajcie, ze teraz zawodnik ma swoj wlasny srodek ciezkosci i balans ciala. Dla tych ktorzy narzekaja...Wlacznie sobie fife 14, a potem zagrajcie znow w pesa zobaczycie wtedy jaka ta gra jest zajebista. Na fife to ja juz patrzec nie mogle, a grac to juz w ogole.
Spójrz na nazwę tematu a potem się wypowiadaj. Po za tym nie wyje, tylko wyrażam opinie.
Własnie zagrałem kolejny mecz(no do 60 minuty bo nie wytrzymałem i dałem alt-f4), mam wrażenie, że ta gra to wersja alpha, albo co najmniej beta.
Proste zagranie, nie ma nikogo wokół mojego piłkarza, chcę przerzucić piłkę na drugie skrzydło. Co robi Mikel? Zostawia piłkę, biegnie w górę i kopie w powietrze.
Strzał z wolnego z 35metrów. Piłka leci i leci, bramkarz jest 50 centymetrów od niej, ale nie rzuci się, nie wystawi ręki w bok, tylko do góry.
Lampard wyłuskał piłkę wślizgiem, co robi reszta drużyny? Patrzy się, nikt do niej nie może podbiec.
Z dystansu to chyba trzeba mieć mega farta, aby strzelić. Leci w okienko - broni bramkarz. Leci ciut wyżej - poprzeczka(miałem 5 razy ze strzału z dystansu, nie strzeliłem ani jednego gola).
Centra z rożnego, wciskam jak jeszcze piłka leci strzał. Piłka na wysokość górnej klatki piersiowej, mój zawodnik zamiast dostawić głowę to przyjmuje piłkę.
To wszystko miało miejsce w jednym meczu, bugów jest mnóstwo, nawet nie chcę mi się tego nagrywać, bo mam kilka zapisanych powtórek. Ja nie twierdzę, że Fifa jest lepsza, bo to zupełnie inny "styl" gry, ale poczekam do premiery i bardziej skłaniam się ku zakupie Fify14. W Pes grałem od 6 do 13, w 13 na przemian Fifa i Pes, ale to co oni teraz odwalili to jest jakaś kpina!!!