Więc tak. Gram narazie na piracie od Skidrowa na PC.
Odczucia? Dobre. Gra mi się podoba. Spowolnienie może być, nawet i mi to pasuje bo to coś nowego. Poza tym można się przyzwyczaić. Tylko to spowolnienie źle wpływa na strzał z pierwszej piłki, bo żeby uderzyć z pierwszej trzeba z 2 razy kliknąc strzał lub wyczuć moment i wcisnąć przycisk przed uderzeniem.
W sumie nie przeszkadzałoby mi to gdyby nie te pierwsze piłki.
Czy będzie to zmienione? Czy to wina pirata lub Windowsa XP?
Jak wygląda sytutacja Online? Bo w sumie tylko dla tego aspektu kupuje się oryginał. Warto? Lagi na serwerach są? Rozłącza przeciwników? Czy gdy przeciwnik wyjdzie z gry dalej nie ponosi żadnych konsekwencji a ty przegrywasz mecz? Jak z MLO?
Proszę o odpowiedź, jestem zainteresowany kupnem PES 2014 który mi się podoba.
Online rozegralem już z 50 meczów i powiem szczerze - 2 razy doświadczyłem jakiegoś laga, ale to była wina przeciwnika, bo miał marne połączenie, resztę o dziwo gra się prawie bez żadnego spowolnienia!!! Naprawdę japońce odwalili kawał dobrej roboty jeśli chodzi o online. Dzisiaj zabieram się za Master League Online i sprawdzę czy poprawiono systemy anty-quiterskie, bo to jest cholernie ważne.
Gra online jest znakomita - nie ma czegoś takiego jak podanie na palę do CR7 ustawionego na CF, to nic nie daje i dzięki temu pokonałem z 8 Reali i 10 Barcelon, a grałem Chelsea, Milanem, Bayernem, United, nawet raz Legią pocisnąłen Real 2:1.
Kto nie kombinuje i nie gra piłką w tej części PES-a ten nie ma tu czego szukać, skończyły się czasy dwóch podań na sam na sam, nie ma już cyborgów i to jest piękne. Teraz trzeba umieć grać, konstruować akcje i szukać okazji. Gra schematami praktycznie przestała istnieć i umiejętności to podstawa od teraz.
Będę się starał doszukać jakichś schematów, ale na razie żaden z PES-a 13 się nie sprawdza
Tak, FIFA 14 działa na XP.