Matyjasik90 takich ludzi jak Ty na prawdę ciężko mi zrozumieć. Siedzisz i narzekasz jakie to Konami gówno wydało, że nie da się grać, a może po prostu masz źle ustawiony swój PC? nie pomyślałeś o tym ?? Przeczytaj sobie przykładowo post Marxteza z wcześniejszych stron. Pokombinował, sterowniki wgrał, kompa przeczyścił i mu hula, więc skończ marudzić. Skoro sam piszesz że raz działa dobrze a raz źle to może to nie jest wina gry.
Ja po zainstalowaniu gry miałęm grafike jak w Iss Pro evolution z lat 90-tych. Wszystko się cieło, nie dało się grać. Wczoraj od godziny 15 do godziny 22 męczyłem się ze sterownikami i z systemem by jakoś temu zapobiec i móc się tym podzielić tu na forum. I udało się Napisałem na forum obszerny post o sterownikach i jak widać niektórym choć w części udało mi się pomóc. Wiem, wiem gówno Cię obchodzi ile ja siedziałem nad grą, ale jak widać wystarczy ruszyć głową i wszystko da się zrobić.
teraz do wszystkich
Cieszę się, że niektórym pomogło zainstalowanie nowszych sterowników i że mogłem pomóc, ale niestety u mnie to nie było jednak jedynym lekarstwem na tą grafike... i zdarzały się mecze gdzie znów wyglądało to jak lata 90-te. W końcu udało mi się w Catalyst Center Control znależć takie coś jak "opcje zasilania" i była tam JEDNA opcja która była zaznaczona, odznaczyłem to i gra wygląda "póki co" znów Pięknie graficznie, nic się oczywiście nie tnie i wszystko działa jak należy. mam nadzieje że już na STAŁĘ ! Dzisiaj po 16 będę w domu to powiem Wam co to na opcja i koniecznie musicie ją wyłączyć. Być może znowu komuś ułatwi to grę. To oczywiście do graczy na kartach Radeona ale jestem w 90% pewien że w opcjach karty Geforce również coś takiego będzie Pozdrawiam