W KOŃCU !!! Kieruje do wszystkich którzy mają problemy z gameplayem.
Panowie! Do tej pory gra wyglądała u mnie fatalnie... to o czym pisałem, szaro, nudno i do dupy. Zero cieni, murawa jednolita itp itd. Jesli chodzilo o rozgrywke:
- przycinania na powtórkach
- przycinania na poczatku meczu
- spóźnione reakcje zawodników na strzał lub podczas zmieniania zawodnika
- wiele wiele innych
ROZWIĄZANIE NA TE WSZYSTKIE PROBLEMY
Może się to wydawać banalne ale po prostu zainstalowanie nowszych sterowników. Zrobiłbym to juz dawno ale nigdy sie nie dalo zawsze jakis blad teraz znalazlem odpowiednie i WSZYSTKIE problemy zniknely. Nie spodziewalem się że aż tak diametralnie!
Myślałem że poprawilo mi tylko grafike a tu tak:
- fenomenalna grafika, cienie na murawie, wszystko tak jak ma wyglądać
- ZERO przycinek zarówno na replayach jak podczas meczu czy przed meczem
-WIELE osób ma problemy z opóźnieniami którzy czekają na patcha - po zainstalowaniu sterownikow NIE MA ZADNYCH OPOZNIEŃ ( nawet podczas zmiany zawodnika)
-mogę ustawić najwyższą rozdzielczość i detale ( czego wcześniej nie mogłem aby móc w miare normalnie grać)
- MOŻLIWOŚĆ GRANIA NA FULLSCREEN nie tylko w oknie.
Wszystko w końcu wygląda tak jak ma wyglądać i dopiero teraz czuję jaka ta gra jest fenomenalna !:)
WAŻNE - Nie pisze, że jest to lekarstwo na wszystkie Wasze problemy związane z grą, bo być może ktoś ma najnowsze stery a dalej gra działa mu źle. Mi po prostu to pomogło i zniknęły wszystkie problemy, dlatego chciałem się tym z Wami podzielić, bo być może dla kogoś też okaże się to tylko wina sterowników. POZDRAWIAM