Nowy Gameplay Trailer PES 2014 już około godziny 13.30. Comming Soon
Wymagania PES 13 (średnie):Core 2 Duo 2.0 GHz, 2 GB RAM, karta grafiki 256 MB (GeForce 7900 lub lepsza), 8 GB HDD, Windows XP/Vista/7TO w 14 przypuszczam(minimalne):Core 2 Duo 2.4 GHz, 2 GB RAM, grafa 512 mb
Gameplay z fify 2014 REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Skoro wersja pc będzie konwersją z konsol obecnej generacji to wymagania powinny być zbliżone do tych z przed roku.
Jeżeli optymalizacja będzie dobra to wymagania mogą być mniejsze niż w pes 2013, ale to takie gdybanie, zobaczymy jak gra będzie chodziła jak wyjdzie demo.
Zwrócił ktoś z was uwagę w trailerze od 1:35 że gracze w czarno-żółtych strojach to Borussia i bramka Robbena z finalu LM
nie, wszyscy czekali na twój post A tak wracając do gameplayu, to najbardziej mi zgrzyta wykonywanie wolnych, wyglądają na zbyt uproszczone, ale poczekamy zobaczymy, może to się okaże trafionym pomysłem.
Jednocześnie mamy potwierdzenie, że na razie KONAMI nie posiada praw do licencji BVB z trzema polakami w składzie, Łukaszem Piszczkiem, Kubą Błaszczykowskim i Robertem Lewandowskim.
Może licencji nie będzie, ale co do drużyny może się pojawić w grze w postaci no-name
A ja muszę się jak zawsze do najmniej ważnego szczególiku przyczepić. Jak Konami chcę przyciągać więcej ludzi do obejrzenia głupiego Trailer'a to niech nie daje takiej muzyki. Tu powinno być coś rockowego albo punkowego. A oni opere dają. Wszystko oprócz bitu mi się podoba . Jaracie się tymi trybunami a to jest raczej tylko render. Prawdziwe trybuny widać najlepiej na ostatniej scenie. Były drewnem i nadal są drewnem, ale jak dodadzą takie przerywniki z kibicami to będę zadowolony. Trochę hejtu .
Na pierwszy rzut oka trawa wygląda strasznie sztucznie-plastikowo. I nadal niekiedy dziwne animacje podań. Na plus poruszanie się spodobało mi się szczególnie, to Riberego na końcu filmiku