CO TO DO CHOLERY JEST? To jest jakaś kpina? Po włączeniu meczu tak mnie wmurowało w fotel, że nie wiedziałem jak mam zareagować.. Ta gra wygląda jak z lat 90, co to jest za SYF!? To jest jakiś żart? Pytam poważnie bo ja nie wiem w tej chwili o co chodzi, to chyba sen jest jakiś. Jak można spieprzyć w takim stopniu grę w porównaniu do świetnych poprzednich części? Dlaczego do cholery to boisko wygląda jak zielona mata na hali albo zielony beton? Co to do cholery jest w paincie można zrobić identyczne.. gdzie ta realistyczna trawa z 13 z różnymi odcieniami, paski i inne bajery, CO TO JEST TERAZ? Co jest z tymi zawodnikami mają w tyłku kołek? Poruszają się jak makiety z kartonu, sztuczne, nierealistyczne ruchy, biegną jakby mieli nasrane w gaciach, mam wrażenie jakbym grał w grę dla niepełnosprawnych. Co to do cholery jest.. pesy sprzed 10 lat wyglądały o wiele lepiej, brak mi słów po prostu.. a tyle czekałem, podobno miały być takie wielkie zmiany, miałem nadzieję, że 14 będzie jeszcze lepsza od świetnej 13, a tu jakaś kpina i nieporozumienie, co to w ogóle ma być to są jaja jakieś..