by.production
Rozumiem, że są jakieś problemy, ale przeczytałeś dokładnie jakie kolega komunikaty podaje? Komunikat "unable to Enter as a Match is currently being played" oznacza tylko tyle, że próbuje wejść do pokoju, gdzie mecz jest rozgrywany. Taki komunikat był od zawsze i występuje też wtedy kiedy np w lobby widzimy 1/2 ilość userów, ale zwyczajnie jeden z nich mógł jeszcze nie wyjść z meczu i dlatego pojawia się taka wiadomość.
Natomiast "There are currently no updates via LIve Update" to też nie żaden error, tylko info ze strony gry, że nie ma nic do pobrania. Tak ustawili, że pojawia się przy starcie i tyle. Nie twierdzę, że takie zachowanie gry to też fuck up Konami, ale podejście na zasadzie, ze każdy błąd to błąd Konami jest przesadzone. Te komunikaty można bardzo prosto wyjaśnić.
@brunkson
Odnośnie komunikatu nr 1, to czy próbowałeś wejść na mniej obciążone serwery? Wejdź gdzieś gdzie jest 70-80 osób i nie Ci sami ciągle gracze i cierpliwie potestuj wybierając tam gdzie będzie 1/2 users. Ja mam identyczny komunikat jak Ty, ale bez problemu mogę dostawać się do innych roomow.
Co innego natomiast jeżeli masz problem taki, że próbujesz wejść a gra mieli np 40 sek po czym pojawia się komunikat unnable to connect with an oponnent. To na pewno może być związane z problemami ze strony Konami. Te komunikaty które Ty podajesz, to zwyczajne komunikaty które mają miejsce w trybie online i nie są błędami.