Przykład moja paka ma TF 98. Wynika to z tego iż mam więcej niż 10 graczy z TF 99 tylko żaden z nich nie jest CF. Najlepszy CF Cavani ma 94 i koniec nie nauczy się brakującej umiejętności u tego trenera ( przykład wyżej) . Dałem go wczoraj do innej drużyny z innym trenerem i tam ma 99 ! czyli wgł mnie musi pograć u innego trenera aby sie ostatniej umiejętności nauczył i po powrocie może bedzie juz miał i 99 w pierwszym składzie. Zrozumiałe??
Ktoś gra tutaj na ps3 i jest w myclub w pierwszej 100 w rankingu?
No ja akurat obawiam się że twój Cavani z tym trenerem bedzie miał te 94 i wyzej tyłka nie podskoczy!! Kolega miesza pozycjami by mu podswietliło zgranie ale w sytuacji gdzie ikonki TF są podświetlone w 100% a zawodnik ma TF94 to już raczej nie ma szans na więcej z danym trenerem... Niemniej należy pogratulować TS98 w twoim wykonaniu..
bolomanolo ile masz meczy rozegranych?
ale jak by mu podświetliło zgranie?? nie rozumiem co ma podświetlić ??ok 300
No chodzi o to że w team managa...cos tam jak najedzieś na zawodnika to w prawym dolnym rogu ekranu jest TF i tam są różne ikonki (kwadraciki) niektóre są podświetlone a inne nie... są one łączone takim znakiem nieskończoności... ty masz pewnie wszystkie widoczne... jak nowy zawodnik wskakuje do składu brakuje mu zazwyczaj wielu i w miarę zgrywania one sie mu tam zapalają (pojawiają)... Dlatego ten kolega z konwersacji wcześniej miesza pozycjami by obrońcu mu sie w ataku zgrali itp.. itd..
no tak ale to bzdura jest totalna, zawodnik z czasem dostosowuje się do trenera nawet przez siedzenie na ławce. tajemnicą dla mnie zostaje jedynie dlaczego zawodnik choc ma wszystkie pole juz zapalone ma zgodność z trenerem 94 a inny 99. Podejrzewam że ten ma większą zgodnośc końcową , który na początku już miał dużą zgodność i jak najmniej musiał sie później dostosowywać.
Ale mnie ten agent LM denerwuje z losowań wypadli mi Morata (77), R. Garcia(79), Pedro (80), Montoya (77), C. Bravo (81), Mangala (82), Chamberlain 79, Flamini (77) i Martial (76). Jak żyć ?
podobno jeżeli trener ma mniejszy OVL od zawodnika to 99 nie dojedzie, czyli jak masz np. Wengera 87 to Robben 91 może mieć z tym problem. Gdzieś to kiedyś czytałem o tym, ale pewien na 100% nie jestem
Ja mam sytuacje gdzie trenaer ma ovl69 a zawodnicy z ovl75 mają TF99 na luzie... nawet taki Yaya Ture ma TF99 przy tym trenerze... Wiec to chyba nie dokońca to... Myślę, że bolomanolo (Atilla) ma rację poprostu gdy tf początkowy zawodnika jest w miarę wysoki to uda sie dobrnąć do TF99...
tez to potwierdzę bo cavaniego dałem do słabszego trenera chyba ovr 78 i tam ma 99 zgranie choć nie zagrał w tym składzie ni jednego meczu , a w pierwszym składzie jest trener 81 ovr więc to nie to.
no właśnie, nie rozegrał ani jednego meczu czyli idealnie pasował (99), natomiast weź np. Robbena, który ma TF powiedzmy 83 i graj nim u tego trenera, to nie ma szans mieć więcej niż 94o to mi chodzi.
Na jakim poziomie siły grasz? I co powiesz na partyjke w trybie online - nie myclub bo tam nie da rady się znaleźć. Fajnie byłoby zagrać z jakimś Polakiem :-)