A fajnie RABBIT.PL gra Ci się przeciwko Realowi, Barcelonie, Bayernowi i Zlatanowi? To wg mnie jakieś nieporozumienie! Przeciwnik o przeciętnych umiejętnościach jest w stanie z Tobą wygrać bo odda jeden strzał na bramkę i będzie gol. A tymi drużynami w online division gra 80% osób
Przeciwnik o przeciętnych umiejętnościach jak to ładnie opisałeś
przeważnie nie mowie ze zawsze jest w stanie ze mną wygrać przez serwery które zwalniają i mecze się z jakimś ogórkiem i po jakimś lagu przegrywam .Drużyny ktore wymieniles ok ciezko sie gra nie zawsze sie wygrywa taka pilka
taki pes przez te lagi każdy z kazdym może wygrać bo są opóźnienia na padzie nie zawsze i nic z tym nie poradzisz .Dlatego jak dla mnie nie czuje się tej wartości umiejętności wyższości którą się ma ,bo porostu gra się w tego pesa nie od dziś
jak to było chodz by w 2006 stare dzieje tak będę wracał do tej części bo dla mnie wtedy granie online było przyjemnością nawet tu na stronce się gralo w 1 lidze z powodzenie nocki zarywało ech.. czasy ledzikow .Teraz jak dla mnie męczarnia ktoś mi zaraz napisze to po co grasz jeszcze ,może dlatego ze gram w pesa od 1 części a online bodajże od 2004 i łudzę się jak mały chłopak a latka lecą
z roku na rok ze wypuszcza coś w końcu w co będzie można pograć online jak kiedyś może sie doczekam