bolomanolo
Moje wyniki: download 47.2 Mbps, ping 20 ms, upload 1.87 Mbps, Inea, światłowód. Od samego początku gry, mam problem z wyszukaniem przeciwników. W sumie to tylko pięciokrotnie kogoś znalazło, w tym dwa razy w division sim i trzy razy w division , z czego dwa razy rozłączyło Da radę jakoś temu zaradzić?
NO tutaj nie ma się do czego przyczepić, jesli sprawdzałes to na tej stronie kilkakrotnie , bo jest to test chwilowy jakby nie było to nie jest to wina łącza ale tez nie gry. Grasz w jakieś inne gry on-line i jest ok?? Światłowody są stałymi łączami bez zakłóceń więc tutaj trudno coś poradzić - a grasz na PC czy konsoli??
Podaję :
7-download
0,69 upload
35ms-ping
Teraz ten download jest 7 a nieraz mam też i 9,5. Do niedawna miałem neta 1mb i lepiej mi się grało w fifę niż teraz na tym lepszym necie w pesa przy 7 mb
tak ale nie patrz na download tam wystarczy CI i 2 Mbms ale tyle samo przydało by sie w uploadzie, ping jest w porządku ale sprawdź parę razy czy zawsze tak jest i zwiększ sobie Upload. Co to za net -radiówka, światło ,kabel?? Czy on jest lepszy teraz ?? napewno dościągania filmów możesz szybciej ale to tyle.
Ja wczoraj na pS3 dostałem 10000 GP.