Już nie bądź taki skrupulatny bo wiadomo o co mi chodzi z tymi literkami A B C .Ty mnie nie rozumiesz albo nie chcesz zrozumieć
,internet mam dobry a nawet bardzo dobry jeśli chodzi o jakieś problem z netem to mam go ale tylko i wyłącznie z PESEM jak co roku rzadko ale mam w sumie standard .Mogę dodać taka anegdotkę gdzie kupując oryginalna na PC grę trzeba kombinować usuwać jakieś foldery aby gra chodziła online wtajemniczeni domyślają się o co mi chodzi .Tylko mi nie pisz ze tak nie jest bo wiele wiele osób musiało to robić ja tez miedzy innymi chodź na początku nie musiałem ale trafił się dzień w którym nie moglem się połączyć online a podobno kupiłem produkt kompletny och zapomniałem przecież to KONAMI
ale w sumie od 2006 części muszę przyznać ten PES najbardziej przypadł mi do gustu i zastanawiam się nad powrotem tu do Ligi kiedyś tu się grało z powodzeniem stare czasy...chodź nie wiem czy mi się jeszcze chce bawić w lagdetektory itd..
.Moje spostrzeżenia są takie PES jest odkrawany jak torcik noworoczny co roku z małych szczególików które suma sumarum dają końcowy efekt .
Ale wracając do tematu nie uciekam gram honorowo możesz mi wieżyc lub nie. Jedno zauważyłem i to pewnie nie jest jakieś wielkie odkrycie gracze z 1,2 lig czasem zdążają się z niższych porostu najnormalniej uciekają i tu nie ma bardzo wielkiej różnicy bo w A klaśnie to się też zdąża chodź o wiele rzadziej ok z bogiem sprawa niech sobie tak robią tylko czemu mi ma zaliczać porażkę w tym jest PROBLEM
Wiem ze to nadrobie i znow bede w A bo juz tak raz zrobilem ale trafi Ci się perę taki pajaców w mniejszym odstępie meczów i spadek murowany
Dziś miałem tak gracz z nickiem BigMount najnormalnie mi spie....ił .Przed meczykiem przeswietlilem typa patrze 145zwyciest 26 porażek myślę sobie pewnie kozak albo quiter i co 89 min 1do 0 dla mnie (zaznaczam jeszcze wtedy bylem w B) ucieczka z jego strony zaliczenie mu zwycięstwa a mnie po tym meczu zdegradowali do C czasem tak bywa i to mnie denerwuje ze Konami nie potrafi nic z tym zrobić w sumie jak co roku.
Jeśli nie zrozumiałeś mojego problemu to ci nie będę więcej tłumaczył pozdrawiam