To graj w FIFĘ na wielu stadionach, proste a co do Giuseppe Meazza i Juventus Stadium... to widać jak się znasz
wiedziałem, że się ktoś do tego przyczepi. Widziałem, że się pomyliłem, ale nie chciało mi się 2 raz wgrywać grafiki na imgur, chodzi oczywiście o San Siro.
no i nie mogę się z Tobą zgodzić, bo z tonu twojej wypowiedzi wynika, że najlepiej siedzieć cicho i cieszyć się, że w ogóle konami jeszcze coś z tą serią robi...
a ja jako fan PES'a pewnie kupię PES'a 2016 bo wolę PES'a od Fify, ale jako klient mam solidne argumenty do narzekania i mój kredyt zaufania powoli się wyczerpuje. Poza tym musiałbym być kompletnym ignorantem gdybym nie widział tego, że pod niektórymi względami konkurencja znacznie wyprzedza ProEvo. Pomijając licencje, to stadiony są najlepszym tego przykładem. To nie jest tak, że Fifa ma ich 2 razy więcej, Fifa ma ich 5 razy więcej, 5! Ludzie na oficjalnym fanpejdzu PESa piszą "more stadiums", a im tak to zwisa. Średnio rozgarnięty grafik 3d + grafik od tekstur, z palcem w nosie w ciągu jednego tygodnia mogliby przygotować 1 stadion dopieszczony na cacy i to bez większego przemęczenia, gdyby im się tylko chciało to spokojnie mieliby już przygotowane z 40 nowych obiektów. W mojej osobistej opinii PES dodatkowo bardzo słabo w porównaniu do Fify wypada pod względem dźwięku, nie wiem czy w ogóle coś z nim robią, bo mam wrażenie, że od 10 lat jest taki sam, przyśpiewki kibiców w pesie wypadają mizernie.
skoro każą płacić za pesa2016 jak za nową grę, to niech podchodzą do tematu solidnie, tak jakby nową grę robili. Jeśli zmiany mają być kosmetyczne, do tego oszałamiająca liczba 4 nowych stadionów, to posiadacze pes'a2015 powinni mieć możliwość wykupienia dlc za 50zł aktualizującego pesa2015 do wersji 2016