No proszę Cię... Zielona plama a nie murawa.
ee tam, kodek wideo kompresuje takie niewielkie różnice w barwie, w grze to na pewno wyglądało lepiej, aby być uczciwym powiem, że murawa w PES2016 też pewnie lepiej wygląda w grze, niż na youtube.
nie chcę siać herezji, że PES2010 ma lepszą grafikę, bo w końcu 6 lat w branży gier wideo to przepaść, a ja właśnie tej przepaści nie widzę, a samego PES'a2010 wspominam bardzo miło, z tego co pamiętam to irytowało mnie tylko odgwizdywanie wszystkich spalonych przez sędziów(w pes2015 spalone też mnie irytują, szybko wybijasz bramkarzem piłkę, a napastnik ociężale się wraca i jest na spalonym, skrypt), gameplay bardzo mi pasował
a nawiązując do murawy to na poniższym filmiku widać spore różnicowanie w murawie, na jednym stadionie trochę bardziej wydeptana na innym mniej, wyrwy w boisku, a w PES15 na każdym stadionie wygląda tak samo, jak dywan + wybór długa/krótka, sucha/wilgotna co i tak nie ma większego wpływu na to jak wygląda.
[/youtube]
eh, to był dobry PES, animacje co prawda strasznie drewniane, ale dobrze się grało
Nie będę więcej spamował na temat PESa2010
widać, że konami dziadzieje, wpadają w samozachwyt bo wprowadzili cieszynki do wyboru, co w Fifie jest od dłuższego czasu, a było już znane ponad 15 lat temu na psx w grze This is Football
mogą jeszcze zyskać w moich oczach jeśli pojawią się nowe stadiony, tak aby w sumie było co najmniej te 30 stadionów, choć przewiduję, ze znowu będzie 15.
I jeśli się pojawią nowe licencje . Pewnie będzie znowu szrot z ameryki płd, a europa po staremu -,-