Autor Wątek: UEFA European Club Championship 2015  (Przeczytany 31990 razy)

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 19.04.2009r.
Odp: UEFA European Club Championship 2015
« Odpowiedź #120 dnia: Czerwiec 26, 2015, 18:59:46 »
Te mecze, to możesz wrzucać do 1 posta i tak zaglądnie ten kto ma zaglądnąć.

Wolę wrzucać osobno. Tak jakoś lepiej jest.

Nie grasz w trybie meczy towarzyskich?

Gram w trybie meczy towarzyskich. Ale trzeba trochę realizmu wprowadzić. I czasem niektórzy są zmęczeni. Do tego forma losowa przed meczem.

Wg mnie lepiej, ale Tobie ma pasować, więc nie musiałeś zmieniać.

Według mnie też lepiej. Opinie innych są pomocne :D

Tylko szkoda, że tak mało płacą :]

No szkoda. Mogliby dać podwyżkę hehe.

PS. Tak w ogóle to mecze rozgrywam i opisuję jak jestem w pracy. W domu nie mam na to czasu.

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.07.2010r.
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #121 dnia: Czerwiec 26, 2015, 19:09:56 »
Wolę wrzucać osobno. Tak jakoś lepiej jest.
Tyle że łamiesz 12 pkt Reagulaminu, a posty w tym dziale są naliczane
12. Nie piszemy posta pod postem, korzystamy z opcji 'Modyfikuj'.

I czasem niektórzy są zmęczeni.
W trybie towarzyskim zawodnicy nie mogą mieć zmęczenia z poprzedniego meczu.
mecze rozgrywam i opisuję jak jestem w pracy
To fajną masz prace.
" border="0" border="0

Offline MichuVeB

• Grafik
  • *
  • Dostał Piw: 27
  • Na forum od: 19.12.2013r.
  • Visca el Barca
« Odpowiedź #122 dnia: Czerwiec 26, 2015, 19:19:37 »
Seba nie śpiesz się  ;D Jak dodajesz post to poczekaj aż ktoś skomentuje i dodaj kolejny, bo jak będziesz robił to tak jak teraz to nie dość że My nie nadążymy czytać to jeszcze łamiesz regulamin.

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 10
  • Na forum od: 24.10.2009r.
« Odpowiedź #123 dnia: Czerwiec 27, 2015, 00:03:39 »
Wow Seba... Widzę znacznik "nowe", wchodzę a tu? Hm, tego nie pamiętam, tego też, tamtego również... Wstawiłeś dziś więcej postów meczowych, niż ja przez całe życie ;D
Szkoda, że angielskie drużyny grają, jak grają... Miałem nadzieję, że chociaż w tym europejskim turnieju coś pokażą... Ciekawe, co jest powodem tych słabych występów. Bo jestem przekonany, że Mourinho z dokładnie tymi samymi zawodnikami, jakich ma w Chelsea, tyle że gdzie indziej, doszedłby w LM dalej niż z The Blues właśnie. Pewnie to wina premii pieniężnych, jakie są w Anglii. Bardziej opłaca im się skoncentrować na lidze... W grę pewnie wchodzi też intensywność BPL, ale umówmy się... Ta intensywność nie była wcale mniejsza za czasów, w których angielskie ekipy miały coś do powiedzenia w Europie.
Najpierw Falcao i Adebayor... Teraz Torres... Co Ty z nimi robisz? ;D

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #124 dnia: Czerwiec 27, 2015, 11:17:18 »
Spoiler for Hiden:
Tyle że łamiesz 12 pkt Regulaminu, a posty w tym dziale są naliczane.

To bardzo przepraszam, że łamie regulamin. Ale nie uśmiecha mi się wstawiać jednego posta dziennie lub na dwa dni, kiedy nikt nie skomentuje. Dużo osób wstawia posty meczowe po sobie, jak nikt nie komenuje. Zrobię tak, że będę dawać dwa mecze w jednym poście. Pasowałoby tak?

W trybie towarzyskim zawodnicy nie mogą mieć zmęczenia z poprzedniego meczu.

Wiem, że nie mogą, ale ty nie rozumiesz. Ja imituje to zmęczenie. Patrzę kto jaką ma kondycję ustawioną w grze. I czasem zmieniam takiego zawodnika na jeden mecz. Że niby zmęczony i trener daje go na ławkę.

Seba nie śpiesz się  ;D Jak dodajesz post to poczekaj aż ktoś skomentuje i dodaj kolejny, bo jak będziesz robił to tak jak teraz to nie dość że My nie nadążymy czytać to jeszcze łamiesz regulamin.

Będę pisać po dwa mecze w jednym poście. Chcę dość szybko to rozgrywać, gdyż potem mogę nie mieć czasu i będzie przestój. Póki mogę to chcę rozgrywać dość szybko.

Wow Seba... Widzę znacznik "nowe", wchodzę a tu? Hm, tego nie pamiętam, tego też, tamtego również... Wstawiłeś dziś więcej postów meczowych, niż ja przez całe życie ;D
Szkoda, że angielskie drużyny grają, jak grają... Miałem nadzieję, że chociaż w tym europejskim turnieju coś pokażą... Ciekawe, co jest powodem tych słabych występów. Bo jestem przekonany, że Mourinho z dokładnie tymi samymi zawodnikami, jakich ma w Chelsea, tyle że gdzie indziej, doszedłby w LM dalej niż z The Blues właśnie. Pewnie to wina premii pieniężnych, jakie są w Anglii. Bardziej opłaca im się skoncentrować na lidze... W grę pewnie wchodzi też intensywność BPL, ale umówmy się... Ta intensywność nie była wcale mniejsza za czasów, w których angielskie ekipy miały coś do powiedzenia w Europie.
Najpierw Falcao i Adebayor... Teraz Torres... Co Ty z nimi robisz? ;D

Dzięki za miłe słowa. No niestety Anglicy grają ch**owo. Cieszę się, że moi faworyci czyli Arsenal, prezentuje się nawet dobrze. Napastnicy dobrze radzą sobie na tym turnieju. Ja im nic nie robiłem. To wina gry :P

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Zakończenie trzeciej kolejki

Grupa G 13.06.2015 22:00 Estadio Riazor - La Coruna

84'Aboubakar - 16'Payet 33'Gignac 63'Gignac 92'Gignac

Carlos Velasco Carballo
Andre-Pierre Gignac

Trzecią serię spotkań UEFA European Club Championship 2015 zakończył mecz pomiędzy FC Porto i Olympique Marsylia. Portugalczycy jako trzeci zespół mogli zapewnić sobie awans do drugiej rundy.  Francuzi, aby podtrzymać szanse na awans musieli wygrać. Mecz stał na dość wysokim poziomie. Jako pierwsi do ofensywy ruszyli piłkarze Smoków. Jackson Martinez uderzył z kilku metrów, a Mandanda odbił piłkę. Kolumbijczyk ruszył do dobitki, lecz został powstrzymany przez Romao. Powtórki wykazały, że Jackson był ewidentnie faulowany, ale Hiszpański arbiter nie użył gwizdka. Kolejny błąd sędziego na tych mistrzostwach. UEFA będzie musiała się poważnie zastanowić co zrobić z tymi panami, którzy tak bardzo mylą się w tym turnieju. Gdyby sędzia odgwizdał rzut karny to Porto mogłoby wyjść na prowadzenie, a mecz zapewne wyglądałby inaczej. Tymczasem to piłkarze rywali zdobyli gola numer jeden w tym spotkaniu. Morel zagrał do będącego w polu karnym Payeta, a ten pokonał Fabiano i było 1:0. Nie minęło dwadzieścia minut, a Marsylczycy trafili do siatki po raz drugi. Gola na 2:0 zdobył Andre-Pierre Gignac, który wykorzystał zagranie Dja Djedje. Przed przerwą Smoki mogły zdobyć bramkę kontaktową, lecz ani Jackson Martinez, ani Ricardo Quaresma nie znaleźli sposobu na pokonanie Steve'a Mandandy.

W drugiej części spotkania Olympique Marsylia nie chciała tylko bronić wyniku. Świetne okazje mieli Gignac czy Ayew, ale ich strzały zatrzymał słupek. W 62 minucie trzeciego gola zdobyli Les Phoceens. Autorem tej bramki był Gignac. Francuz świetnie wymienił kilka podań z Giannellim Imbulą i strzelił zza szesnastki pokonując bramkarza FC Porto. Przy stanie trzy zero Marsylczycy spuścili nieco z tonu. Smoki wykorzystały to zdobywając bramkę na 1:3. Stało się to w 84 minucie, kiedy rezerwowy Aboubakar wykorzystał podanie Campani. Jeszcze przed końcem spotkania Portugalczycy mogli zdobyć gola kontaktowego i wyrównującego, a nawet mogli wyjść na prowadzenie. Stałoby się tak gdyby Aboubakar wykorzystał wszystkie sytuacje które miał. A były to wyborne okazje. Niestety po za tym jednym golem nic nie wychodziło Kameruńczykowi. W ostatniej akcji meczu Gignac ustrzelił hattricka i ustalił wynik na 4:1. Francuz wykorzystał świetne zagranie Dja Djedje, który znakomicie operował dzisiaj piłką. FC Porto nie wykorzystało szansy, aby już dziś zapewnić sobie awans do drugiej fazy grupowej. Natomiast Olympique Marsylia pozostaje w grze i aby zameldować się w drugiej rundzie musi pokonać Dynamo Kijów w ostatnim spotkaniu grupowym.

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #125 dnia: Czerwiec 27, 2015, 12:04:25 »
Ale nie uśmiecha mi się wstawiać jednego posta dziennie lub na dwa dni, kiedy nikt nie skomentuje.
A jak wstawisz 4 posty dziennie, to ktoś skomentuje? Tak jak mówiłem: jak kogoś interesuje, to wejdzie. Każdy z nas wysyła post i jest to widocznie w dziale, że napisałeś coś nowego.
Dużo osób wstawia posty meczowe po sobie, jak nikt nie komenuje.
Tak zdarza się tak, jak nikt nie skomentuje, ale to po odstępie 1-2 tygodni ew. kilku dni, by odświeżyć temat.
" border="0" border="0

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #126 dnia: Czerwiec 27, 2015, 13:09:35 »
Spoiler for Hiden:
A jak wstawisz 4 posty dziennie, to ktoś skomentuje? Tak jak mówiłem: jak kogoś interesuje, to wejdzie. Każdy z nas wysyła post i jest to widocznie w dziale, że napisałeś coś nowego.Tak zdarza się tak, jak nikt nie skomentuje, ale to po odstępie 1-2 tygodni ew. kilku dni, by odświeżyć temat.

Dobra rozumiem o co ci dokładnie chodzi i będę wstawiał w jednym poście. Ale widziałem u Rasivo na przykład, że w odstępie jakichś 20 godzin wstawił post pod postem. Jednak tak jak napisałem będę wstawiać w jednym poście.

PS. Tylko jak napisze jeden post meczowy, a potem użyje opcji modyfikuj to nie wszystkim wyskoczy że napisałem coś nowego. Bo mogli już przejrzeć poprzedni mecz.

Najlepsza Jedenastka i Statystyki 3 kolejki

Offline Deiv

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.07.2011r.
« Odpowiedź #127 dnia: Czerwiec 27, 2015, 15:04:06 »
Trzy razy Benzema, dziękujemy. Pozamiatał system :D Tylko w czymś się pomylileś - 7 goli + 4 asysty = 11 pkt w kanadyjskiej a nie 10 :D

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #128 dnia: Czerwiec 27, 2015, 15:12:39 »
Trzy razy Benzema, dziękujemy. Pozamiatał system :D Tylko w czymś się pomylileś - 7 goli + 4 asysty = 11 pkt w kanadyjskiej a nie 10 :D

Ronaldo ma 4 asysty a Benzema trzy. Mały błąd się wkradł. Dzięki za czujność.

Offline Deiv

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 01.07.2011r.
« Odpowiedź #129 dnia: Czerwiec 27, 2015, 15:14:33 »
Ronaldo ma 4 asysty a Benzema trzy. Mały błąd się wkradł. Dzięki za czujność.

Luzik, nie ma problemu :P

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #130 dnia: Czerwiec 27, 2015, 15:54:30 »
PS. Tylko jak napisze jeden post meczowy, a potem użyje opcji modyfikuj to nie wszystkim wyskoczy że napisałem coś nowego. Bo mogli już przejrzeć poprzedni mecz.
Napisałem Ci to na początku. Jak masz potrzebę podzielenia się 4-5 meczami, wrzuć je od razu do jednego posta - wtedy każdy będzie wiedział, że jest nowa wiadomość i przejrzy wszystkie spotkania, bądź te, które go interesują.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 27, 2015, 16:08:57 wysłana przez Artur 7 »
" border="0" border="0

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #131 dnia: Czerwiec 27, 2015, 20:10:59 »
Napisałem Ci to na początku. Jak masz potrzebę podzielenia się 4-5 meczami, wrzuć je od razu do jednego posta - wtedy każdy będzie wiedział, że jest nowa wiadomość i przejrzy wszystkie spotkania, bądź te, które go interesują.

A jeśli nie wiem ile meczy dziennie chcę wstawić? To co wtedy?

Offline Artur 7

• Moderator Działu
  • *
  • La Magia del Futbol
    • Status GG
« Odpowiedź #132 dnia: Czerwiec 27, 2015, 21:11:32 »
Trochę śmieszne pytanie zadałeś, bo ja tego wiedzieć nie będę :) Ale patrząc, wrzucasz posty w odstępie 3-4 godzin, więc mniej więcej wiesz, że tego i tego dnia zapodasz 4-5 meczy.
Zresztą wrzucaj jak chcesz, ja tylko zwróciłem uwagę jako Administrator odnośnie regulaminu.
" border="0" border="0

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #133 dnia: Czerwiec 27, 2015, 21:31:53 »
Trochę śmieszne pytanie zadałeś, bo ja tego wiedzieć nie będę :) Ale patrząc, wrzucasz posty w odstępie 3-4 godzin, więc mniej więcej wiesz, że tego i tego dnia zapodasz 4-5 meczy.
Zresztą wrzucaj jak chcesz, ja tylko zwróciłem uwagę jako Administrator odnośnie regulaminu.

Postaram się jak najmniej postów wrzucać. Jak najwięcej meczy dawać w jednym poście.

PS. Czy za to, że będę dodawać mecz za meczem, post pod postem, mogę dostać ostrzeżenie lub bana?

Offline Letischoo

• Prezes klubu
  • Na forum od: 01.01.2011r.
  • Gram w: PES 2015
« Odpowiedź #134 dnia: Czerwiec 27, 2015, 22:01:24 »
Postaram się jak najmniej postów wrzucać. Jak najwięcej meczy dawać w jednym poście.

PS. Czy za to, że będę dodawać mecz za meczem, post pod postem, mogę dostać ostrzeżenie lub bana?

Po to jest regulamin aby jego nieprzestrzeganie było karane więc wniosek jest prosty;) a jeden raz uwagę Ci już zwrócono:)
The big part of fifa players are PESfans, don't forget it.

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #135 dnia: Czerwiec 30, 2015, 16:14:04 »

REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Barcelona strzela trzy gole i wygrywa

Grupa C 13.06.2015 22:00 Camp Nou - Barcelona

27'Pedro 56'Suarez 80'Messi

Martin Atkinson
Pedro

FC Barcelona potrzebowała trzech punktów, aby móc myśleć o awansie do kolejnej rundy. Podopieczni Luisa Enrique rozgrywają bardzo słaby turniej i wątpliwe jest czy to się zmieni. Być może gra w drugiej fazie grupowej odmieniłaby nieco mistrzów Hiszpanii. Tymczasem Braga stanęła przed historyczną szansą na awans. Nawet remis rozstrzygnąłby ich losy. Wszystko znaki na niebie wskazywały na to, że obejrzymy ciekawe widowisko. Od początku do ataku ruszyli Katalończycy. Barca chciała za wszelką cenę zdobyć gola i kontrolować przebieg spotkania. W 7 minucie Leo Messi świetnie uderzył z okolic szesnastki, lecz Kristyuk był lepszy. Chwilę później Argentyńczyk przymierzył z nieco dalszej odległości, a piłka minęła bramkę gości. Po kwadransie gry kolejną szansę zmarnowali gracze Blaugrany. Tym razem w słupek trafił Pedro. W 27 minucie Hiszpan zdołał wykorzystać bardzo dobrą okazję i Barcelona wyszła na prowadzenie. Przed przerwą mogły paść kolejne gole gdyby Suarez nieco lepiej przymierzył, a Kritsyuk nie wybronił uderzenia Rakitica.

Po zmianie stron Barca nadal dominowała co udokumentowała zdobyciem gola w 56 minucie. Luis Suarez dostał piłkę od Messiego, strzelił w krótki róg bramki i było 2:0. Gospodarze szaleli, lecz kontakt mogli złapać piłkarze Bragi. Luiz Carlos dośrodkował w pole karne, tam najwyżej wyskoczył Salvador, a Claudio Bravo przytomnie zareagował i wybił piłkę do boku. To była najgroźniejsza sytuacja gości. Co prawda były później dwa uderzenia autorstwa rezerwowego Alana, lecz były to słabe próby. Na 10 minut przed końcem meczu Leo Messi w końcu zdobył bramkę na UEFA European Club Championship 2015. Pedro zagrał do Argentyńczyka, a ten uderzył z szesnastu metrów nie dając szans bramkarzowi. Messi mógł tego wieczora strzelić dużo więcej bramek. W pierwszej połowie miał swoje sytuacje które zmarnował, a także pod koniec meczu nie udało mu się trafić do bramki. Raz po uderzeniu z rzutu wolnego świetnie interweniował Kritsyuk, a następnie obrońcy powstrzymali strzał Messiego. FC Barcelona zwyciężając przeciwko Bradze zakończyła rozgrywki grupowe z dorobkiem 5 punktów. Taki wynik może dać im awans pod warunkiem, że inne wyniki ułożą się po ich myśli.

Awans Manchesteru City

Grupa A 14.06.2015 17:00 Santiago Bernabeu - Madryt

23'Aguero 56'Aguero 57'Aguero

Stephane Lannoy
Sergio Aguero

Anderlecht Bruksela po porażce 0:8 z Realem Madryt nie jest w najlepszej kondycji psychicznej. Trener Besnik Hasi nie pojawił się na konferencji prasowej. Zamiast niego przybył asystent. To najdobitniej świadczy o tym, że nikt nie chce rozmawiać o porażce z Królewskimi. Bez wątpienia gospodarze obiektu Grupy A ułatwili zadanie zespołowi Manchesteru City. The Citizens grali z zespołem, który może już nie otrząsnąć się z tego wyniku. Z drugiej strony piłkarze Anderlechtu mogli być na tyle podrażnieni, że postawiliby bardzo trudne warunki. Niestety dla nich, tak się nie stało. Od pierwszej minuty było widać, że chcą oni szybko zakończyć turniej i wrócić do domu. Taka postawa została wykorzystana przez Sergio Aguero. Najpierw, jeszcze przed upływem kwadransa, Argentyńczyk strzelił w słupek, a później nie zdołał pokonać Silvio Proto. Próbowali też inni zawodnicy. W 23 minucie w końcu udało się umieścić piłkę w siatce. Aguero przyjął piłkę zagraną od Jovetica, która po drodze odbiła się od jednego z defensorów Anderlechtu i Manchester City wyszedł na prowadzenie. Belgowie również stworzyli sobie kilka niezłych sytuacji, ale świetnie spisywał się Joe Hart.

Druga odsłona meczu rozpoczęła się od mocnego akcentu piłkarzy z Brukseli. najpierw zaskoczyć Angielskiego bramkarza próbował Marko Marin, a później Mitrovic zmarnował świetną sytuację. Tymczasem to piłkarze z Wysp w 55 minucie podwyższyli prowadzenie. Drugi gol Sergio Aguero padł po asyście Yaya Toure. Manchester City co raz bardziej przybliżał się do awansu. Tuz po drugim golu przyszedł trzeci. Anderlecht rozpoczął od środka, szybkie przejęcie piłki przez Lamparda, zagranie do Dzeko, ten zagrywa w pole karne, a gola zdobył Sergio Aguero. Przez całą drugą część meczu było już nader spokojnie. Kolejne gole mogli zdobyć Aguero, Dzeko, Navas czy zmiennicy Nasri i Bony. Mecz zakończył się jednak wynikiem 3:0. The Citizens są już pewni występów w drugiej rundzie. W Grupie A walka toczy się już tylko o trzecią lokatę. Sporting, Anderlecht i Schalke mają podobne szanse na awans, lecz najbliższy temu jest Sporting. Wszystko wyjaśnią pozostałe spotkania.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 30, 2015, 16:58:59 wysłana przez seba_maliszewski »

Offline Katalonbar

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 12
  • Na forum od: 05.03.2011r.
    • Status GG
    • Steam
  • Gram w: PES 06
« Odpowiedź #136 dnia: Czerwiec 30, 2015, 16:49:24 »
Suarez odgryza sobie palce?  :o Tak czy siak napastnicy w Barcelonie trzymają poziom no i gratulacje dla Pedro za doskonały mecz. Aguero show i wszystko wiadomo, Argentyńczyk ciągnie zespól, a Anderlecht ewidentnie musi wzmocnić obronę.

P.s.
Zmień tablice z wynikami w meczu Manchesteru bo jest błędna.
Pharmacie populaire REJESTRACJA lub LOGOWANIE analogues de medicaments

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #137 dnia: Lipiec 05, 2015, 08:55:36 »
Witam wszystkich. Ostatnio miałem małą przerwę spowodowaną problemami z komputerem. Wczoraj zakupiłem nowy zasilacz i wszystko śmiga. Tymczasem rozpoczynam urlop i nie będę miał jak na razie czasu na kontynuowanie UEFA European Club Championship 2015. Wrócę do was po urlopie pod koniec lipca. Mam nadzieję, że nadal będziecie ze mną  ;D

Offline Razer

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 24.10.2009r.
« Odpowiedź #138 dnia: Lipiec 05, 2015, 13:53:40 »
W takim razie baw się dobrze i wróć wypoczęty ;)

Offline seba_maliszewski

• Piłkarz ekstraklasy
  • Autor wątku
« Odpowiedź #139 dnia: Lipiec 06, 2015, 20:17:27 »
Dzięki. Mam nadzieję, że jak wrócę to nie zabraknie zapału do kontynuowania turnieju.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #139 dnia: Lipiec 06, 2015, 20:17:27 »