Mi wczoraj z darmowego wpadł benteke skoksowalem go narazie do 15 lvl ale obecnie mnie nie przekonuję na dzień dzisiejszy dużo lepiej gram mi aie adurizem ktorego mam na 45lvl ale z biegiem czasu kto wie moze benteke wskoczy do składu przydał by mi sie ktos dobry na prawde skrzydło jeszce bo w obecnej formie to nawet robbena nie tykam griezmann tez na marnej formie ale reus godnie go zastępuje a dybala to tak srednio bym powiedział raz dobry mecz raz fatalny wiec słabe zastapienie dla robbena:D
Mi z darmowych wpadł min Sturridge i Griezmann i sporo złotych Sent from my calculator using Tapatalk 2
Tak na ps3 a czemu pytasz?
Moj eweekednowe granie i spostrzeżenia. Po pierwsze wylosowałem jedna czarna, wypadł ktos na oborne, ale nie pamiętam. Losowałem tylko raqz z normalnego agenta. Po drugie spadłem znowu z 4 do 6 ligi i zaczęły sie schody w momencie gdy zorientowałem się, że Lewandowski ma strzełkę w dół i przez to nie mogłem dobrze skonstruować żadnej akcji. Także zdjąłem Lewego i dąłęm staregho u mnie juz Miralasa i co ? i wszystkie mecze do przodu i awans do 5 ligi
Nie chce nic mowic, skoro Ci tak dobrze idzie ale wydaje mi sie, że Mirallas tez ma strzalke w dół
Wiem wiem że ma strzałke w dół ale kurde gośc jest szybszy niz lewy i lepiej do prostopadłych wychodzi dopóki lewy nie będzie miał czerwonej lub chciażby zielonej to siedzi na ławce
Koniecznie mi się wydaje że graliśmy wczoraj mniej więcej około południa.
Ta kojarzę 3:2 wygrałeś:D
Śmiechem wydaje mi się ze nie da rady kontynuować my club po zmianie generacji. Ja mam to samo konto na ps4 które miałem na ps3 i nawet nie dostałem weteran bonus od konami.
Dokładnie, dobrą akcję zrobiłeś w 92minucie, właśnie Robbenem wykończyłeś takim zajebistym lobikiem z powietrza Ogólnie fajny, dobry meczyk.