jesli kazdy sobie za free bedzie mogl grac w myclub, na takich samych zasadach co ludzie, ktorzy kupili gre, to ja to pierd** :-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
No nie będzie na tych samych warunkach. Wy możecie zagrać sobie oskryptowaną Master league, grać vs Bayern Monachium w Online Division czy zagrać sobie wolny trening
Ja mam tylko nadzieje ze rozłąka z Myclub może dobrze wpłynąć na samego PESa w przyszłości.
Mianowicie, Myclub może być jak dotychczas arkadowy z absurdalnymi wspomaganiami (pass support lvl) z Player Emotion (momentum) aby po serii niepowodzeń zmuszać was do częstych zmian składu, trenerów najlepiej za prawdziwą kasę no i oczywiście problem z przesadzonymi Overallami które na was (nie wszystkich pewnie ale wielu) działają na zasadzie kija i marchewki.
Farmienie? Czy użycie karty kredytowej? Nie wiem co bardziej zdegenerowało tą grę
ale chyba jedno i drugie doprowadziło do tego stanu gry i tego co dzieje się w grze.
Ale reasumując, Myclub w 2016 nie zmieni się, ale PES 2017 wersja retail bez Myclub może mieć gameplay mniej automatyczny, overalle troszkę mniejsze, mniej arkadowy tzn "dzidy" na LWF czy RWF nie będą bardziej skuteczne od mozolnego budowania akcji w ataku pozycyjnym, gdzie gra będzie wyglądać jak w poważnym futbolu czyli nie jak w PES 2016 często z "pominięciem" 2 lini a wręcz na odwrót, gdzie walka o piłkę będzie właśnie w 2 lini.
Gra wcale nie jest zepsuta , chcą w ten sposób przyciągnąć nowych graczy ,chwyt marketingowy i tyle . już jakieś teorie upadku itp
T_T