Dotarłem do 1ligi
Było ciężko, najważniejsze jest zgrać skład + mieć dobrego trenera, żadnych negatywnych rzeczy po aktualizacji nie znalazłem..
Więc Panowie zróbcie przerwe trochę od gry, odpalcie ją znów a wasza świeżość gry wróci i wygrywanie meczy także
Ja gram po 4-5meczy codziennie i jeszcze ani razu nie zleciałem z żadnej ligi
Widzisz kolego, ja tam w jakieś co tygodniowe drastyczne zmiany w gamepalyu nie wierzę, owszem są ale nie aż tak drastyczne żeby zmieniać całą rozgrywkę, ja sam broniłem tej gry do niedawna i w podśmiewałem się na forum z ludzi którzy pisali że nagle zaczęli wszystko przegrywać i nie bardzo wiedzą z jakiego powodu, otóż dopadło mnie to samo, gram rzadko 4,5 meczy dziennie, czasami co 2 dni ale od tygodnia przegrywam z każdym, nie zależnie od tego czy gram z siermięgą z rankiem 400 czy niby koksem 900+ efekt końcowy jest ten sam czyli sromotny wpier...dol, bramkarz nie istnieje, obrona jest tylko na papierze, ataku nie ma, tracę od 3 do 5 bramek w każdym meczu samemu strzelając jedną czasami dwie, mecz wygląda tak że jak ja mam jakąś sytuację to bramkarz przeciwnika wyjmuje w jakiś nadludzkie sposoby piłki nie do obrony, atak pozycyjny to męczarnia, piłkę tracę momentalnie a po takiej stracie od razu [cenzura] dzida i gol, nie wiem co się dzieje z obroną, bramkarz na 5 strzałów broni 1, nie piszę tu o akcjach sam na sam ale o pierdnięciach z za pola karnego i ledwo toczących się piłkach, z ranku 870 spadłem na 650 to nie jest kur..wa normalne. Odpaliłem wkur..ny online div i wygrałem 4 mecze grając Aston Villą 2 razy vs Bayern, 1 raz vs real i city,chyba poprostu ten zwyrodniały my club jest tak skonstruowany żeby kase w takich momentach od ludzi wyciagać.