Ludzie którzy piszą, że gra nie ma handicapów to trolle fanboye lub mało inteligentne osobniki.
Przecież grając np Online Division ludzie strzelają sobie specjalnie samobóje
Ja także to robiłem zanim sprzedałem grę.
Np strzelając gola na 1-0 w 50 minucie nie byłem w stanie wyjść ze swojej połowy, każde moje podanie na 40 metrze trafiało do przeciwnika lub na aut. Bylem absolutnie bezradny, gdy udawało mi się skutecznie bronić to i tak obrona odwalała jakiś numer, że traciłem gola w 88-92 minucie T_T. Ostatni tydzień mojego grania w tą patologiczną grę w wyżej wymienionych sytuacjach robiłem to co moi opponenci! Mianowicie gdy prowadziłem 1 - 0 i widziałem, że nagle nie istnieje a piłkarze zamienili się w debili moje doświadczenie mówiło mi, że nie ma sensu bronić się za wszelką cenę bo dostane na koniec gola i zabraknie mi czasu na to aby wygrać. Wiec strzelałem sobie swojaka w 60 minucie i gra wracała do normalności a ja miałem 30 minut aby gościowi strzelić gola na 2-1
To jest niedopuszczalne w rywalizacji online, taka praktyka urąga ludzkiej godności.
Oczywiscie wy macie prawo to akceptować i tłumaczyć sobie ze to tylko gra.
Ile meczy pierwsze 30 minut (czas meczu) myślałem sobie, że gość nie ma pojęcia o futbolu i będzie łatwe wysokie zwycięstwo? A tu nagle jeb, prowadzę 2-0 i koleś mnie gniecie a ja nie mogę wymienić 4 podań oczywiście doprowadzając do wyniku 2-2. Skandal, albo grać potrafię albo nie! Ja rozumie gdyby gość zrobił zmiany,grzebał i zmienił na super taktyke, ale nie, nie jest tak. To skrypty. A jak ktoś jest zbyt głupi aby to wychwycić niech nagra sobie 5 meczy i przeanalizuje AI w swojej drużynie w różnych sytuacjach (zachowanie AI)