Zgadzam się z Wami w 100%. Nie kupiłem, bo jakoś stwierdziłem, że nie dam za grę ponad 200zł i kilkanaście dni temu wbijam na ps store i mam za darmo, w życiu nie zagrałbym w inne tryby, więc opcja zajebista. PES 15 kupiem tylko dlatego, że było jakieś promo i za 70zł (ps4). Wracając do początku, jeśli ktoś kupil to za te ponad 2 paki, to jest poszkodowanym, bo na PS4 w to się grać nie da (tak długi w ciągu dnia czas oczekiwania, esta****kurw* xD), na PS3 z kolei śmiga super dzisiaj grałem cąły dzień w pracy. Z losowaniami poczekajcie na lepszych agentów, wiem , że często jest mega ciśnienie, ale no nie wypadnie. A z kolei absurd na ps3 z DARMOWYCH wpadł mi MESSI I T.SILVA szok. Gzie w 15 nie miałem nikogo z ov ponad 85 Nie mam pojęcia jak to jest przyznawane. I pytanie nie lubię grania na lagi i dzidy do przodu, kocham mega kombinacje, w 15 miałem Lowa, tutaj go nie mogę kupić póki co. Poleci ktoś jakiegoś fajnego treneiro ? :> z mega masywnym środkiem ?:>
Trener POST - gram nim teraz, z początku jest 4-2-2-2 , ja zmieniłem na 4 CB - 2 DMF - CMF- AMF - SS - CF.
Też lubie grać kombinacje a nie dzidy.
Inna sprawa że np jak gram przeciw GUADRDIOLI to gram tylko dzidy , robię to specjalnie, taka taktyka, strasznie irytująca dla przeciwnika, ale jak ktoś wybiera trenera z tak wysunięta obroną to aż się prosi o długie piłki. I wcale nie mam Ronaldo czy Robbena, tylko MARIO GOMEZA i STURRIDGE'a. Z reguły kończy się to wysoką wygraną.
Czy Wam też się trenerzy nie zmienili od tygodnia
Co jest nie tak ?
Z innej beczki, wczoraj strzeliłem bramkę , całkowicie prawidłową, normalnie piłka wpadła do siatki, patrzę a gracz spuszcza głowę jakby spudłował.....i okazało się że wg komputera bramki nie było !!! Ktoś tak miał ?