W ogóle looknąłem ranking bo chciałem zobaczyć ile i jak wygląda pierwsza trójka i zbiło mnie z nóg jak widziałem rating 1780 chyba kolesia na 1 miejscu. Grał ktos z nim ?
Ja jak jeszcze dało się grać na PS4 to grałem z gościem który miał ponad 1200 rank, nie pamiętam dokładnie ile, mniejsza o to i powiem tak, nie wiem jak ludzie z tak wysokim rankiem dobijają do niego patrząc na ich grę, moje wyobrażenie ich grze jest zupełnie inne niż ma to miejsce w rzeczywistości, w 9/10 przypadków są to goście z różnymi wariacjami taktyki 4-3-3 z kontrą i atakiem skrzydłami, odbiór piłki i jeb na skrzydło, 3,4 szybkie podania w środku pola i jeb na skrzydło, na skrzydłach głównie Neymar, Robben i Wallcot czyli tacy którzy mają dużą rezerwę pod pedałem przyśpieszenia
w środku jakiś taran typu Ibra, Costa, Lewy ot cała filozofia
Jedyne co mnie osobiście od nich różni poza taktyką to zdolności opanowania, tak, tak... większość gości z wysokim rankiem z którymi grałem ma nerwy ze stali w przeciwieństwie do mnie i jeśli o mnie chodzi to brak opanowania w najważniejszych momentach nie pozwoli mi chyba osiągnąć w tej grze więcej niż rank 900-930,
W sumie to sam odp. spbie na pytanie na początku posta