UP
Stary jak czytam Twoje wywody to mam wrażenie że pogrywasz sobie w zupełnie inną grę niż większość tutaj zgromadzonych,
bez obrazy ale wydaje mi się że w Twoim przypadku to nie hendicupy są problemem tylko brak elementarnego ogarnięcia gry, nazywając rzeczy po imieniu i z całym szacunkiem, Ty po prostu nie potrafisz grać w tą grę i tu jest pies pogrzebany.
Serio twoim zdaniem wymiana 3 podań na własnej połowie na automatach wymaga ogarnięcia mechaniki gry? Myślisz, że po 20 latach gry w PES FIFy Sensible nie ogarniam takich rzeczy?
O to chodzi, że są mecze gdzie nie mogę pograć na własnej połowie włączając w to bramkarza bo takie rzeczy mogą skończyć się samobójem.
Nie mowie, ze tak jest w każdym meczu ale jest i wtedy są 2 możliwości.
1. Handicapy ( skrypty, Player Emotion, momentum, jakkolwiek to nazwać)
2. Mam jakąś schizofrenię i co jakiś czas zapominam podstaw gry w wirtualną piłkę nożną, nie potrafię podać do najbliżej stojącego kolegi z drużyny nie potrafię wyjść z połowy mimo, że przeciwnika nawet nie interesuje wysoki pressing. Natomiast jego napastnicy przenikają przez moich obrońców bo jest taki dobry a ja noob.
Grę można ogarnąć, ale w taki sposób tzn tą mechaniką Konami zabija serię.
To jedno z zagranicznych for gdzie jest dyskusja na ten temat, a jest tego o wiele więcej!
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEAlbo tutaj, jeden z bardziej znanych YouTuberow PES, który jest "poprawny politycznie" i skoro on jedzie po Konami, to musi być mocno wkurzony.
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE