do karli, chris ... czy wy potraficie czytac ze zrozumiemiem
co ma do rzeczy taktyka w podawaniu kluczowych pilek gdy nikt nie kryje mi napadziora czy tez moja umiejetnosc przycisniecia przycisku strzal finezyjny ,silowy czy tez ich kombinacje do strzelania po slupkach x 3 w jednym meczu ? Geniuszem tej gry nie jestem ale na tyle rozwinietym przecietniakiem ze wiem kiedy jestem robiony w bambuko a tego nie lubie najbardziej
.Zrezygnowalem z fify gdyz tam po kilkuset meczach biegalo o mikrotranzakcje I zrezygnowalem tez z pelnoplatnego pesa po 2 miechach (chyba z tego samego powodu) momentum + skryptow I glupawych scenariuszy "comeback'owych" .Nie wiem jak u was ale u mnie to dziala wlasnie tak jak to opisywalem (na wiekszy rating od mojego ), wystarczy ze w pierwszych 20 min momentum wytnie mi numer lub dwa I juz do konca meczu moge tylko czekac na nastepnych kilka bramek w plecy.Najbardziej sprzyjajace momentum mam gdy gram z userami z podobnym ratingiem natomiast ten sam problem maja goscie ktorzy maja nizszy od mojego o kilkaset robia blad I tym razem ja pakuje im po 6,7 bramek do jaja choc niektorzy z nich czasami to nie leszcze I chca grac tyle ze bozek konami juz im sprzyjac nie bedzie
.I takich mi gosci zal najbardziej gdyz autorzy bubelka niszcza ich psyche takimi genialnymi scenariuszami (mi juz nic nie pomoze po 3 ostatni fifach I tym pesie
jestem rozjechany na maxa I chyba zrezygnuje z gier sportowych bo wydaje sie ze w pewnym momencie to gra konami vs konami czyvtez ea vs ea a mi sie wydaje ze to ja gram ech....