Powie mi ktoś jak dodać te sloty?? Bo jest przecena
karli a mozna symulki grac w darmowym myclub:D?z czarnych wpadl fabio quagliarella z darmowego agenta Fw
w my store masz ta opcje
O co chodzi z tymi slotami i co to jest? i co to jest my store?
Witam, chciałem zadać wam kilka pytań, zaczynam grać w pes'a dzisiaj, przesiadam się z fify. Jak najłatwiej zbierac punkty(?) do otwierania piłek? Jest jakiś mod poprawiający grafikę w my club? Posiadam sam darmowy tryb my club na pc. Z góry, przepraszam ale to mój pierwszy dzień z pes'em
Gra ktoś trenerem Y.ARACIL [atletico madryt] ? Myślę, czy by go nie kupić, chociaż bardziej odpowiedni wydaje mi sie Low tylko nie mogę go trafić :/chodzi mi o wrażenia czy warto edit: popierdzieliłem nazwiska ;p
Wie jak to jest z tym poprawianiem się zawodników? O ile może maksymalnie? Ktoś wcześniej pisał, że maksymalnie o 5, ale mam już zawodnika, którego z 83 skoksowałem do 89 a jest na 43lvl chyba dopiero, nie wiem czy warto go koksować dalej czy już nie ma szans na poprawę?
dzisiejsze losowanie REJESTRACJA lub LOGOWANIE
właśnie sie utwierdziłęm ze nie ma sensu losować z tego agenta
Witam. Jako, że na steamie pojawiła się darmowa wersja, to chciałem sobie jak najbardziej przetestować myClub, ale już musiał pojawić się jakiś problem. Wszystko działa, problemów z internetem nie ma, wyłączałem antywirusa i też nie pomogło. Ma ktoś jakieś pomysły?