Mistrzu nauczaj jak to robisz?
Aż mnie korci żeby coś napisać ale powstrzymam się
znając życie zaraz jakiś specjalista od farmienia z odleżynami na tyłku od siedzenia przy kompie/konsoli stwierdzi że zazdroszczę i to mnie dupsko boli z tej zazdrości
i tak , wiem że wg. niektórych symulki i granie novice nie wymaga poświęcania czasu jednak sam farmie od wielkigo dzwona i mam inne spostrzeżenia na ten temat.
Jak chcesz tyle nafarmić to :
kup grę zaraz po premierze, nie dotykaj się gry online a jeśli już to nie częściej niż raz na dwadzieścia meczy, nie losuj za GP !!!, graj cały czas leszczami z kompem, puszczaj symulki co najmniej 12/24h, przyjdzie luty, dadzą agenta LM, zrobisz 100 losowań i zastanowisz się "na co mi to kur... było???
przecież mogłem w tym czasie na bieżąco budować skład i bawić się grą online bo po to jest ten tryb"
Ogólnie to moje zdanie jest takie że konami zamiasta dawać możliwość farmienia z kompem i tymi debilnymi symulkami, powinno dać więcej GP za granie online, np. tyle ile wynosi z okresowym bonusem i zlikwidować jednocześnie mecze vs com w MyClub, wkurzające jest granie z kimś kto na starcie ma przewagę tylko dlatego że nafarmił wykoksowany skład na bezrobociu albo na wagarach a ja oglądam każde 10000GP z każdej strony zanim zalosuję i zastanawiam się czy aby na pewno to potrzebne
Podsumowując, do gry online składy powinny być budowane z GP zdobyte z gry online a nie vs COM, marzeniem i ideałem byłby jeszcze brak coinsów ale to nie realne.