to ile tymasz tych gp
Po rozbudowie slotów zostało 200 000 GP ale musiałem wydać ponad 800 00 GP na sloty by w ogóle było miejsce na losowania. Do agenta TOTY i LM coś naskrobię.. mam 45 miejsc na nowych graczy... Co oznacza Panie lexluthor, że obecnie mam w składzie 125 graczy całkiem ciekawych i wystarczajacych dla mnie brakuje Lewego z sympatii i zamierzam go zdobyć... Mam cel i realizuje go! Odleżyny na dupsku
hehe z chęcią się z tobą zamienie stary, spanie 6h to rarytas... Uparłeś się, że to nienormalne miec tyle GP i już.. Myslisz że nie gram online - bład po to jest ta gra chyba - zastanów się... 12h siedze i puszczam symulki heeh chyba żart..
Nie trzeba tego wszystkiego robić by uzbierać tą kaskę człowieku. Ostatnio napisałem o 1 moim hobby, {by udowodnić (UJ wie po co i komu z resztą
) że nie siedzę przed konsolą 24h} mysle że nie napisze o wszystkich 3 na które poświęcam mnóstwo czasu bo taki jeden z drugim nie uwierzą, że można miec tak napięty harmonogram dnia (o pracy nie wspominając) i tyle GP. Ale wystarczyło napisac że mam treningi i gram w weekendy amatorsko bym usłyszał. Taaa jasne... aha..
ogólnie śmiesznie jest na tym forum ludziska to mają problemy... Nie mniej jednak czasy się zmieniją i mikropłatności bedą pojawiały się coraz częściej w grach. Co niestety stawia nas w takiej sytuacji a nie innej. Jesne lexluthor że było by "normalnie" gdyby za same mecze online szło coś odłozyć GP ale te czasy minęły i już nie wrócą. Graj swoim sposobem i pozwól grać innym swoim sposobem, bez zbędnych komentarzy.