0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ej Panowie na pw sobie wymieniajcie uprzejmości, nikt nie ma zamiaru śledzić Waszej wojny Podbijam do pytania, które już padło czy ktoś pamięta jak to w ubiegłym roku było z tym agentem TOTY , chodzi mi dokładnie o ilość zawodników jakie "posiadał' oraz szanse na czarną? pozdrawiam
UpOdpuść już bo z każdym twoim postem robi mi się Ciebie żal i głupio mi wręcz że aż tak wziąłeś do siebie to co napisałem Niestety gram na PS4 więc póki co pozostań przy skopywaniu tyłka CPU na poziomie beginner w Novice Cup.
No masz rację, padłem ofiarą pewnej zasady "...nie dyskutuj z debilem, bo swoja retoryką sprowadzi cie do swojego poziomu i sam wyjdziesz na debila...". Generalnie synuś to mam gdzieś to co piszesz.... Myślałem, że jesteś innego pokroju... Mamusia na coinsy posypała kaską??
Jak gracie z ustawionym personal data settings a w szczególności ustawienie podawań Jestem ciekawy gdyż ostatnio gość przegrał że mną mecz i cisnął mi od noobow bo nie gram na manual
Powoli sobie czytam sobie ten wątek, ale to trochę czasu zajmie. Konkretnie szukam odpowiedzi na pytanie - czy da się jakoś darmowo odnawiać staminę piłkarzom? Coś tak jak 2 składy w fifie(grasz składem A, masz skład B na ławce(w fifie jest 12 miejsc, nie 8 jak w pesie), po tym jak zjechałeś staminę składu A grasz składem B z składem A na ławce i skład A odzyskuje staminę)?
Niedawno zacząłem przygodę z myclub, skład już w miarę ogarnięty, ale brakowało mi napastnika. Losuję, pierwszy strzał jeb czarna, już wyobrażam sobie tego Zlatana czy innego Neymara, a tu ..Andy Carroll. Trzymajcie mnieeee
Znacie dobrych piłkarzy z Play style dummy runner? Czy jest jakaś wyszukiwarka gdzie mogę wyszukać takich piłkarzy?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Pierwszy raz kogos "zareportowalem" do Konami o oszustwo. Nie dość, że w składzie messi, suarez, baggio i cr7 to przy stanie 3-0 ucieczka a ja stracilem pkt. Połączenie z internetem ciągle miałem, nie wiem jak on to zrobił. Koleś o nicku UMUTTURHAN. Rank coś koło 950.
Ja kilka dni temu trafiłem na drużynę "Orły Romana " prowadzoną przez polaka o nicku zpmrw. W przerwie meczu napisałem mu żeby przestał lagować bo go zgłoszę, ale przy stanie 4:1 rozłączyło a mecz uznano za nie rozegrany. Gościa zgłosiłem na psn i do Konami, chyba pomogło bo po wiązace jaką mi przesłał ma konto zbanowane :-D Sent from my calculator using Tapatalk 2
Jak pisać do ludzi w trakcie meczu Ostatnio znów plaga szmat w MYCLUBIE, kilka razy uciekli mi i zaliczyło mi porażkę... wszystkich zareportowałem....jak sprawdzić czy ich zbanowali ?