Właśnie wylosowalem Tottiego i Williana, grał ktos może tymi zawodnikami? Nie wiem czy lepszy callejon czy totti dla uzupełnienia lewego i benzeny.
A nie lepiej samemu zagrać kilka razy i ocenić? każdy gra inaczej, dla jednego jeden zawodnik jest [cenzura]...owy dla drugiego zajebisty. Po kiego grzyba takie pytania zadajecie? równie dobrze możesz zapytać co lepsze, piwo czy wóda? ile ludzi tyle opinii,
Czytam Was i mam wrażenie, że odchodzę powoli do lamusa grając w grę i ciesząc się z niej przez 2-3 mecze dziennie
Mam średni skład i staram się grać statystykami a nie nazwiskami. Powoli układam dwa składy aby mieć je w miarę równe i aby mieć zmiennika o prawie identycznych parametrach. Nie kupuję slotów na zawodników. Jak wylosuję jakiegoś lepszego a nie podchodzi w jakimś stopniu pod mój styl gry od razu leci na trenera.
Taki to tryb, jedni bawią się w budowanie składu z tego co z nieba skapnie, studiowaniu taktyk i wmawianiu sobie że jest to kluczowe w tej arcardówce po czym boleśnie rozbijają się w starciu z rzeczywistością, czyt. dzidownikami z Robbenem, Ronaldo i Ibrą w ataku, drudzy uprawiają sztukę dla sztuki w postaci farmienia przez 90% czasu poświęconego na tą grę aby w końcu wylosować upragniony skład i za chwilę biec do sklepu po kolejną edycję, no i trzecia grupa graczy po środku tych dwóch skrajności do których należę ja i sądząc po postach, większość użytkowników tego forum.