No i mam jeszcze kilka pytań w związku z rozgrywką, może ktoś były w stanie pomóc.
1. W defensywie u mnie jest czasami taki kabaret, że szok. Przeciwnik prawie w każdej sytuacji mnie przepycha. Następna sytuacja, moi się przewracają, nie ma nic. Następnym razem ja odbieram rywalowi piłkę w ten sam sposób i jest faul - WTF?
2. Rozgrywając atak pozycyjny moi zawodnicy przyjmują piłkę na 2 metry prawie za każdym razem. Czy byłby to Van Persie czy inny random, zawsze to samo, zanim zdążę wcisnąć podanie piłkę już dawno ma przeciwnik(Uprzedzam pytania, nie trzymam wciśniętego sprintu).
3. Gdy przeciwnik rozgrywa piłkę i powstaje luka w mojej obronie, już wiem że on wykona wypuszczenie do danego zawodnika, problem w tym że jak przełączam kursor dzieje się to tak wolno, że on już dawno mnie wyprzedza i strzela bramkę, są jakieś ustawienia może które choć trochę zniwelują te opóźnienia?
4. W jednym meczu moi zawodnicy się pokazują do gry, są aktywni i ataki ładnie się kleją. W następnym meczu stoją na swojej połowie nie wychodząc nawet do podań, samym Van Persiem nic nie zrobię. Czy to też może być wina trenera?(H. Hamzaoglu, taktyka 4-2-3-1.) Rozglądam się za innym, jeszcze wczoraj był dostępny ten trener z Napoli, dziś już go nie ma i żaden nie spełnia moich wymagań, reszta jest poblokowana.