Do dobrych wiadomości warto dodać fakt, że plik testowy z pierwszego posta działa bez problemu na xboxie 360, sprawdziłem i są Wasze kwestie, wszystko brzmi jak powinno.
Wielkie dzięki za sprawdzenie
W takim razie, z konsolą zostanie tylko zrzutka na PENDRIVE-a i dodanie pliku do DpFileList.bin
Problem z Jimem powinien być za jakiś czas rozwiazany, przy pełnej wersji programiku.
Chwilowo przewiało mnie znowu przez klimę w samochodzie, ale jeśli wszystko pójdzie dobrze, w weekend nagram wszystkie kwestie drużyn. Do tego będą urozmaicone o ciekawostki dla drugich zespołów, np. "Przed nami spotkanie, w którym zmierzy się": "Arsenal" "oraz jeden z najstarszych klubów założonych w Premier League, Blackburn Rovers". czy "Arsenal", "oraz jeden z najstarszych klubów Angielskich, 9-krotny mistrz Anglii, czyli Everton" itd.
Tutaj ukłon w stonę Kubsa, za przygotowanie miłych smaczków
Mam nadzieję, że będzie to taki "Haczyk", przez który nie będziecie tak szybko przeskakiwać do rozpoczęcia meczu. Oby.
Kwestie 40_Main, czyli teksty wspólne na temat piłkarza/formy zespołów/ serii spotkań etc. etc., w ramach waszych datków zostały już przetłumaczone przez Magdę do końca, więc przycisnę Patryka z czasem i dogramy je wspólnie, albo w niedzielę, albo w przyszłym tygodniu.
Piłkarzy mamy przetłumaczonych pierwszych ponad 6 tys. później jest jakaś mała przerwa, którą zajmują się aktualnie 4 osoby, i później kolejne 4 tys. przetłumaczonych. W głównej mierze, kwestie należą do mnie, więc mogę je nagrywać chociażby po 100-200 dziennie - z tym nie ma żadnego problemu.
Planuję z DmG zrobić małą próbkę z piłkarzami Barcy i Realu, gdzie będziecie mogli swobodnie pokopać sobie w trakcie meczu i posłuchać moich wypowiedzi przy piłkarzach.
Wiecie, chciałbym wydać ten projekt jak najszybciej, najlepiej jeszcze przed kolejnym DLC z EURO 2016, ale przy takim naporze obowiązków związanych i z tłumaczeniem i pracą i życiem codziennym, nie da się tego zrobić w kilka tygodni. Projekt ukończę mimo wszystko, a kiedy.... robię co mogę!