Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (27/30) > >>

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo dobrych wiadomości warto dodać fakt, że plik testowy z pierwszego posta działa bez problemu na xboxie 360, sprawdziłem i są Wasze kwestie, wszystko brzmi jak powinno.  8)

--- Koniec cytatu ---

Wielkie dzięki za sprawdzenie :) W takim razie, z konsolą zostanie tylko zrzutka na PENDRIVE-a i dodanie pliku do DpFileList.bin :)

Problem z Jimem powinien być za jakiś czas rozwiazany, przy pełnej wersji programiku.

Chwilowo przewiało mnie znowu przez klimę w samochodzie, ale jeśli wszystko pójdzie dobrze, w weekend nagram wszystkie kwestie drużyn. Do tego będą urozmaicone o ciekawostki dla drugich zespołów, np.  "Przed nami spotkanie, w którym zmierzy się": "Arsenal" "oraz jeden z najstarszych klubów założonych w Premier League, Blackburn Rovers".  czy   "Arsenal", "oraz jeden z najstarszych klubów Angielskich, 9-krotny mistrz Anglii, czyli Everton" itd. 
Tutaj ukłon w stonę Kubsa, za przygotowanie miłych smaczków :)  Mam nadzieję, że będzie to taki "Haczyk", przez który nie będziecie tak szybko przeskakiwać do rozpoczęcia meczu. Oby.

Kwestie 40_Main, czyli teksty wspólne na temat piłkarza/formy zespołów/ serii spotkań etc. etc., w ramach waszych datków zostały już przetłumaczone przez Magdę do końca, więc przycisnę Patryka z czasem i dogramy je wspólnie, albo w niedzielę, albo w przyszłym tygodniu.

Piłkarzy mamy przetłumaczonych pierwszych ponad 6 tys. później jest jakaś mała przerwa, którą zajmują się aktualnie 4 osoby, i później kolejne 4 tys. przetłumaczonych. W głównej mierze, kwestie należą do mnie, więc mogę je nagrywać chociażby po 100-200 dziennie - z tym nie ma żadnego problemu.
Planuję z DmG zrobić małą próbkę z piłkarzami Barcy i Realu, gdzie będziecie mogli swobodnie pokopać sobie w trakcie meczu i posłuchać moich wypowiedzi przy piłkarzach.

Wiecie, chciałbym wydać ten projekt jak najszybciej, najlepiej jeszcze przed kolejnym DLC z EURO 2016, ale przy takim naporze obowiązków związanych i z tłumaczeniem i pracą i życiem codziennym, nie da się tego zrobić w kilka tygodni. Projekt ukończę mimo wszystko, a kiedy.... robię co mogę!

Shakugan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWielkie dzięki za sprawdzenie :) W takim razie, z konsolą zostanie tylko zrzutka na PENDRIVE-a i dodanie pliku do DpFileList.bin :)

--- Koniec cytatu ---

Testowałem na konsoli przerobionej z RGH, tam w przypadku gry przerobionej do formatu .xex wystarczy wrzucić plik do katalogu, podmienić istniejący i od razu działa gdy w menu wybrany jest angielski komentarz. :) Na nieprzerobionej konsoli pewnie będzie trzeba bardziej się pofatygować, ale na pewno się uda, a słuchając wstępu do meczu po polsku, wiem że warto się pofatygować i coś wymyślić. :)

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETestowałem na konsoli przerobionej z RGH, tam w przypadku gry przerobionej do formatu .xex wystarczy wrzucić plik do katalogu, podmienić istniejący i od razu działa gdy w menu wybrany jest angielski komentarz. :) Na nieprzerobionej konsoli pewnie będzie trzeba bardziej się pofatygować, ale na pewno się uda, a słuchając wstępu do meczu po polsku, wiem że warto się pofatygować i coś wymyślić. :)

--- Koniec cytatu ---

To świetnie. Główny problem leżałby formacie .CPK, to znaczy czy nie musiałby być przygotowany i przekonwertowany do własnego pliku konsolowego. Ale jeśli działa zwyczajnie na RGH to jako "DLC" z pendrive-a też zadziała :)

Shakugan:
Zauważyłem jeszcze, że wasz komentarz jest nieco cichszy niż oryginalny angielski, akurat przy pliku testowym dobrze to widać. :)

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZauważyłem jeszcze, że wasz komentarz jest nieco cichszy niż oryginalny angielski, akurat przy pliku testowym dobrze to widać. :)

--- Koniec cytatu ---

Dobra uwaga, pytanie jednak, jak go oceniasz? Czy może taki zostać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej