|
DoMManU
|
A Lech Poznań  był i będzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zocha516
Gość
|
I jak bedzię dziś ten patch
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał4KKS
|
był i będzie
acha zwracam honor
|
|
|
|
|
|
JEBAĆ TYCH CO MI ŹLE ŻYCZĄ
|
|
|
madeN
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
Kiedy Patch?:pp bo chciałbym juz zagrać xd P.S jak myślicie Ibrahimovic przejdzie do Barcy??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sender1407
Gość
|
On już jest w Barcy  Wiem że teraz to pewnie juz troche za późno, ale wpadłem na pomysł który wyróżniałby jeszcze bardziej ten patch od innych. Mianowicie Liga Europejska można by zrobić np. zamiast Champions League albo w Pucharach/Ligach. Dodało by się kilkanaście zespołów grających w tych rozgrywkach m. in. Larissa,PAOK(Grecja),Gent(Belgia),Salzburg,Austria Wien,Rapid Wien(Austria),Trabzonsor(Turcja),Hearts(Szkocja),FK Moskwa,Spartak(Rosja),Young Boys,FC Bazylea(Szwajcaria),Olimpi Rustavi(Gruzja),Frednikstad(Norwegia). To 14 zespołów z różnych lig europejskich, doda sie jeszcze jakies druzyny z Bałkanów albo ze Skandynawii i z tych lig jak angielska,hiszpańska itd. i uzbierze się te 48 biorących udział w tej edycji. Kto nie wie jaki będzie system rozgrywania niech przeczyta TO I CO FAJNY POMYSŁ?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
On już jest w Barcy ::)I CO FAJNY POMYSŁ?!
Spoko ale raczej nie damy rady w 3 godzinki ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
spiderman1997
Starszy junior
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
a liga holenderska będzie jak tak to można za tą lige dać Ligę Rosyjską lub inną
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
Fajnie że będą nowe transfery  Teveza, Adebayora i innych PS: mam nadzieję że będzie mordka KIRMA ... Michał zrobił super jego twarz xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sender1407
Gość
|
A czemu nie mozesz zrobic tego troche na inny termin chyba kazdy chcialby sobie zagrac Lige Europejska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BarcaArsenal_Fan
Piłkarz B klasy

|Visca el Barca| & | Go Go Gunners !! |
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
On już jest w Barcy ::)I CO FAJNY POMYSŁ?!
Jeszcze nie przeszedł do Barcelony 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
A czemu nie mozesz zrobic tego troche na inny termin chyba kazdy chcialby sobie zagrac Lige Europejska
Fajny pomysł, ale rzeczywiście za późno podsunięty.. Ja osobiście wolałbym by ten update był jak najszybciej, tzn dziś  bo czekam na niego już 2 miesiące  To jak Panowie, ujrzymy dziś linki czy nie ? 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 15:34:47 wysłane przez Michal16Widzew »
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
To jak Panowie, ujrzymy dziś linki czy nie ?  No ależ oczywiście DoMManU nie wypuszcza nigdy słów na wiatr, musiał by mi nie działać internet, bądź terroryści by mnie porwali albo by mnie zabili... to by nie było linków a tak to wiadomo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fat_ED