|
DoMManU
|
Nom spokojnie ale moze byc burza i piorun mu spali pieca  jak jest burza zawsze wyłączam z przedłużacza komputer, monitor, xboxa, głośniki, router, drukarke  a właściwie wyłączam tylko przedłużacz ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
będa tylko 2 party?
Ta 2 party jeden 193mb drugi 75 po rozpakowaniu nieco ponad 500mb  jednak się nie zmieściliśmy w 500
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
Ta 2 party jeden 193mb drugi 75 po rozpakowaniu nieco ponad 500mb  jednak się nie zmieściliśmy w 500 Ja sciągam pierwszy part i on ma 188mb . Mam nadzieje, że nie będe musiał ściągać raz jeszcze  A i czemu nie działa gaminggaccess ? Od jakiegoś czasu nie mogę wejść na te jakże przydatną stronke .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
Ja sciągam pierwszy part i on ma 188mb . Mam nadzieje, że nie będe musiał ściągać raz jeszcze  A i czemu nie działa gaminggaccess ? Od jakiegoś czasu nie mogę wejść na te jakże przydatną stronke . Będzie git gamigacces nie działa tak czasami mają problemy z serwerem i t d  zaraz part 2 dam z file front i bedzie ok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sharqu
Piłkarz C klasy

Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
z file front sciaga mi sie z predkoscia 60 kb/s ... a co za tym idzie bedzie sciagac ok.1h xD
Ale warto :p
@ WOW juz 25 % 1 parta!!!! z predkoscia75 kb/s! sukces, chociaż mam neta 10mb/s
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 20, 2009, 18:06:57 wysłane przez sharqu »
|
|
|
|
|
|
|
kerek
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
WITAM! własnie sciagam patcha.. i bede mam nadzieje jego szczesliwym uzytkonikiem za jakies 30min  napiszcie prosze tylko jak sie to ustrojstwo instaluje ,.. trzeba sciagac jakies kitservery itd..? Bo jesli tak to zabieram sie do jakiejs lektury jak instalowac patcha  Instrukcja mile widziana! ;-) pozdrawiam i z góry dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
WITAM! własnie sciagam patcha.. i bede mam nadzieje jego szczesliwym uzytkonikiem za jakies 30min  napiszcie prosze tylko jak sie to ustrojstwo instaluje ,.. trzeba sciagac jakies kitservery itd..? Bo jesli tak to zabieram sie do jakiejs lektury jak instalowac patcha  Instrukcja mile widziana! ;-) pozdrawiam i z góry dzięki Instrukcja jest w środku i to nie jest żadne ustrojstwo ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kerek
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
thx a lot! ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
A ja mam takie pytanie półki ten wątek jest na fali  , zna ktoś tytuł piosenki tej z thlirera  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
A ja mam takie pytanie półki ten wątek jest na fali  , zna ktoś tytuł piosenki tej z thlirera  ? kram good love -> dobra nuta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Morgaz911
|
A noo dobra, dobra  Dzięki DoMManu  Co do updata  , malutkie niedociągniecia (np. Arsenal stare stroje home  ) lecz można poprawić je samemu  Szkoda tylko, że znów nie ma Darrona Gibsona i Rodrigo Possbona w MU  No nic, to zabieram się do rozpoczęcia nowego sezonu ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bielakaug
Starszy junior
|Visca el Barca| & | Go GO Gunners !! |
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
Patch ogólnie spoko, tylko dziwi mnie czemu nie ma zrobionych twarzy dla takich graczy jak np. Song Bilong . Polecam patch !!! JEst dużo twarzy i fajnie się gra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|