|
DoMManU
|
hej trzeba zaistalowac poprzednio wersjie czy niee  czy ta wsytarczy Ta starczy ale nie będziesz miał stadionów nowej muzy przyśpiewek i bpl theme na początku meczu... myślę że jak na 2gb pobierania żeby je mieć wystarczy ci ta wersja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bielakaug
Starszy junior
|Visca el Barca| & | Go GO Gunners !! |
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
Pod jakimi unnamedami są stadiony camp nou ,emirates stadium , santiago bernabeu?  Chodzi mi o patch BPL ten podstawowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akwajuk
Gość
|
Nie mogę pobrać;/ z gamingaccres wuskakuje ze nie ma pliku z rapida sie nie wlancza strona a z filefrona po sciagnireciu 18 mesgo wlancza sie i napis "ARCHIWUM USZKODZONE"
Co mam zrobić ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
SANTIAGO BERNABEU 542 549 556 563 570 577
Masz listę Stadionów.....

Co mam zrobić ?
RS już dziala
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 09:28:49 wysłane przez Michal16Widzew »
|
|
|
|
|
bielakaug
Starszy junior
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
A reebok stadium i britania stadium? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sender1407
Gość
|
a dlaczego w ankiecie nie ma że zły albo słaby 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoMManU
|
a dlaczego w ankiecie nie ma że zły albo słaby  Nikt nie napisał na poprzednią część patcha nawet że jest średni co najgorzej to dobry a ta część patcha jest o wiele lepsza od poprzedniej i zostały w niej poprawione błędy jakie mieli userzy... mało tego co tydzień w poniedzialek dostajesz ofa z transferami i poprawkami... więc czego chcieć więcej  opcję, że jest słaby zanznaczyli by tylko i wyłącznie osoby które również tworzą patche np. smolarek222 i dla niego nie miało by to znaczenia czy on w ogóle widział ten patch czy nie  ... no i takie osoby tutaj zaznaczą, że dobry albo ja nic nie wiem na ten temat  i też będzie można ich rozpoznać  no i jeszce boty zaznączą że dobry ale te 2 możliwości dałem zeby na nie przymknąc oko
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 09:43:01 wysłane przez DoMManU »
|
|
|
|
|
bielakaug
Starszy junior
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.5.1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
Tyle ze dlaczego w Arsenalu juz nie ma np Randalla, Szczęsnego? w BPL podstawowej wersji byłi a teraz ich nie ma ? Wogole to Bassong w Arsenalu? Gravesen w Celticu? Venegor Heselink w Cerlticu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
Bo to lista podstawowych....stadionów z pes a Reebok stadium raczej nie ma w podst..wersji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akwajuk
Gość
|
Tyle ze dlaczego w Arsenalu juz nie ma np Randalla, Szczęsnego? w BPL podstawowej wersji byłi a teraz ich nie ma ? Wogole to Bassong w Arsenalu? Gravesen w Celticu? Venegor Heselink w Cerlticu?
bassong gra w arsenalu :] podobnie jak VOH w Celticu gravesen zakonczył kariere i mam pytanie czy LUCIO JEST JUZ W INTERZE ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akwajuk
Gość
|
to ok ;] sciagam i przetestuję:D tylko czy Mame biriam Diouf jest w United ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|