|
Michał17Widzew
|
to ok ;] sciagam i przetestuję:D tylko czy Mame biriam Diouf jest w United ?? nie ale za 6 dni w update będzie już 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Java
Starszy junior
One Of The Legends
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
A gdzie jest5 Szczesny i Randall?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
A gdzie jest5 Szczesny i Randall?
Randal wylecial kosztem Senderos a Szczesny kosztem Vermaelen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akwajuk
Gość
|
Ojjj...IBRAHIMOVIC NIE ZAGRA W BARCIE PODOBNIE JAK ETOO W INTERZE !!! I GABRIEL HAINZE PRZESZEDŁ DO PSG z REALU I TAMI KROOS gra na wypożyczeniu w B.Leverkusen
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 11:11:39 wysłane przez akwajuk »
|
|
|
|
|
|
kozaczek
|
a trzeba mieć poprzednią wersje patcha  czy tylko to wystarczy  patch świetny - gratulacje 
|
|
|
|
|
|
 ja nie jestem z polski
|
|
|
Rocket
Amator
 Windows XP
Browser:
 Firefox 3.0.11
|
Wystarczy ten tylko nie bedziesz miał saund tracka i stadionow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
akwajuk
Gość
|
a trzeba mieć poprzednią wersje patcha  czy tylko to wystarczy  patch świetny - gratulacje  nie trzeba ja nie mam i śmiga
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinosław
|
No to ja dodam coś od siebie na pierwszy rzut oka fajny patch ... ale jest parę błędów: brak Quaresmy, brak Santona w Interze ale to już kolega wyżej napisał, wymiana na linii Barcelona ___> Inter jeszcze nie jest potwierdzona, Chamakh ma twarz Stilicia a Stilić nie ma wgl, Barry jest zawodnikiem Manchesteru City, Jo gra w Evertonie, Jak znajde jeszcze jakieś to napiszę ... ogółem fajny patch ... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kozaczek
|
nie trzeba ja nie mam i śmiga [/quot Wystarczy ten tylko nie bedziesz miał saund tracka i stadionow
e] no to super - już zassysam 
|
|
|
|
|
|
 ja nie jestem z polski
|
|
|
|
akwajuk
Gość
|
Michal błąd kolejny Fred już od roku nie gra w OL.Lyon !  gra w palmeiras czy jakimś innym brazylijskim kluibie BRAK TWARZY MELO !!
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 21, 2009, 11:18:10 wysłane przez akwajuk »
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
No to ja dodam coś od siebie na pierwszy rzut oka fajny patch ... ale jest parę błędów: brak Quaresmy, brak Santona w Interze ale to już kolega wyżej napisał, wymiana na linii Barcelona ___> Inter jeszcze nie jest potwierdzona, Chamakh ma twarz Stilicia a Stilić nie ma wgl, Barry jest zawodnikiem Manchesteru City, Jo gra w Evertonie, Jak znajde jeszcze jakieś to napiszę ... ogółem fajny patch ...  Gareth Barry z Aston Villa do Manchester City a jo wrócił do city i powrotem został wypożyczony już po wydaniu ofa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MaticSergio
|
Jesli chodzi o transfery wszystko prawie wszystko ok tylko brakuje mi Moreno z Szahtara który przeszedl do Werderu , Parejo w Realu(o ile pamietam) no i Szczęsnego w Arsenalu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał17Widzew
|
No to ja dodam coś od siebie na pierwszy rzut oka fajny patch ... Chamakh ma twarz Stilicia a Stilić nie ma wgl, ogółem fajny patch ...  Niech każdy Usunie z cv06.img plik StilicV2_2203bo napatoczył się ten stilic jakoś i będzie Chamakh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
troj1988
|