Mi to jest po prostu przykro. Człowiek czeka na każdy następny mecz, wierzy w tych zawodników, że zagrają dobra piłkę... Niestety w tym sezonie(przynajmniej ja) jestem rozczarowany nie samymi wynikami, tylko stylem gry i podejściem zawodników. Kompletny brak koncentracji i zaangażowania. Nawet jak się patrzy na Casillasa, to odnosi się wrażenie, że jak piłka jest trochę "trudniejsza" do obrony to nawet nie próbuje się do niej rzucić... Zespołem dyryguje Alonso, który wg mnie stał się przewidywalny dla innych, on gra cały czas, jest po prostu fizycznie zmęczony, rzuca te piłki w przód, to samo robią Pepe i Ramos, na Di marię to szkoda w ogóle patrzeć. Ozil pogubiony, brak Marcelo... Ronaldo w kratkę(co do niego, to mając takie warunki i posturę powinien przestać się przewracać z byle powodu i rozkładać ręce, w tym sezonie pokazał w kilku meczach swoją najlepszą stronę i nie mówię o golach, tylko o wspaniałej grze jako skrzydłowy, drybling, swoboda, świetne podania...). Do tego wszystkiego dochodzą ciągłe ataki prasy na Real, polecam przeczytać to:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEŹle to wszystko wygląda, ale przeżyło się serie kompromitacji po 2002 roku, przeżyje się i to...