A ty oglądałeś kiedyś mecz Barcelony? Że Xavi i Iniesta nie mają po tych bramkach Messiego wielu asyst to tylko dlatego, że nie dają otwierającego podania, ale gołym okiem widać, że robią cała robotę. Styl gry oraz formacja się tu kłania.. Klepanie, klepanie, klepanie, klepanie, klepanie, klepanie, klepanie i gol. Natomiast taki di Maria tudzież Ozil i inne gwiazdy z Realu łapią asysty, dlatego, że ich styl gry to nie bilion podań, tylko 4-5 i gol .
Nie, nigdy nie oglądałem. Z resztą całą robotę za Real też odwala Ozil. A nie pamiętasz meczów bez Xaviego i Iniesty, w których Messi ładował bramy? Albo reprezentacji Argentyny, w której Messi (mogę się pomylić, nie pamiętam dokładnie) w 9 spotkaniach zdobył 12 bramek? Nie przypominam sobie, żeby Argentyna klepała. A to, jak gra Real, to doskonale wiem. Może teraz będziecie się srali, że Ronaldo nie wbija tylu bramek, bo taktyka mu nie odpowiada?
Błagam was.. I tak, jak Nejdro wspomniał.. Taki z niego skrzydłowy, jak z Puyola. Messi gra na środku ataku i ma dużo więcej asyst, niż Ronaldo..
Jak Messi przeszedł na cofniętą 9 to trochę się to jednak zmieniło.
Co ma do tego to, że Messi przeszedł na środek ataku, jak ja napisałem, że Ronaldo się po prostu chami ;o?
Taką ma rolę w klubie, tak gra Real. Można by rzec, że ma praktycznie zielone światło na to jak grać, może sobie pozwolić na wszystko na boisku.
On po prostu sobie tak ubzdurał.