Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604292 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline wik1992

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 28.12.2008r.
  • Ronaldinho-The Best Football Player on the World
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #560 dnia: Marzec 31, 2010, 15:17:30 »
nie badz taki do przodu chlopcze...

Bo co mi zrobisz  ??? ??? ???

ps.Chłopcem to jesteś Ty  ;) ;) ;)
My terrorist name is: Ahmed The Tanzanian ;]

Offline GułA

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.08.2008r.
  • W górę rogi, chcę zobaczyć cycki :D
« Odpowiedź #561 dnia: Marzec 31, 2010, 15:50:52 »
Czy ja wiem czy Bayern tak spokojnie przejdzie? Myślę, że ten mecz to był szczyt ich możliwości, a tyle 100% akcji ile zmarnowali to jakies nieporozumienie.

PRIDE OF LONDON !

Offline D17

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 16
  • Na forum od: 27.11.2009r.
  • Real Madryt!
    • Status GG
  • Gram w: PES 2016
« Odpowiedź #562 dnia: Marzec 31, 2010, 17:22:06 »
Czy ja wiem czy Bayern tak spokojnie przejdzie? Myślę, że ten mecz to był szczyt ich możliwości, a tyle 100% akcji ile zmarnowali to jakies nieporozumienie.
zgadzam się w pełni z Tobą... Jeden mecz im wyszedł i już mierzą w Finał na Old Trafford już może nie być tak pięknie

Offline Kiss < 33

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 22.11.2009r.
  • Liczy Sie Tylko Manchester United i Cska Moskwa!!
« Odpowiedź #563 dnia: Marzec 31, 2010, 17:27:14 »
Jak podaje Sky Sports w swoich wiadomościach Wayne Rooney skręcił kostkę w prawej nodze i nie zagra przez najbliższe dwa albo nawet cztery tygodnie.

Napastnik Manchesteru United i reprezentacji Anglii skręcił staw skokowy w ostatnich sekundach wtorkowego meczu z Bayernem Monachium, przegranego przez Czerwone Diabły 1:2.

Jeśli powyższe informacje się potwierdzą, to Rooney nie zagra nie tylko w najbliższym meczu z Chelsea i rewanżu z Bayernem Monachium, ale także pod znakiem zapytania stanie jego występ w meczu z Blackburn, a także późniejszych dwóch ważnych w kontekście mistrzostwa meczów z Manchesterem City na wyjeździe i Tottenhamem Hotspur na Old Trafford.

Zródło: Manusite.pl

Moje opowiadanie o Bordeaux - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Joaquin_89

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 06.02.2010r.
« Odpowiedź #564 dnia: Marzec 31, 2010, 17:32:07 »
A skad wiesz co sie moze wydazyc ?? Bayern jest inna druzyna niz Milan moze akurat MU przegra na OT albo zremisuje, i nie badz taki do przodu co do sobotniego meczu

Jestem spokojny o rewanżowy mecz na Old Trafford z Bayernem, bo Manchester United jest u siebie cholernie mocny (nawet bez Rooney'a dadzą radę). Co do meczu z Chelsea to remis w zupełności wystarczy... Pozdrawiam

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
    • last.fm
« Odpowiedź #565 dnia: Marzec 31, 2010, 19:29:48 »
Przegraliśmy, bo zasłużyliśmy. Skuteczności nie było. Trudno nie być wściekłym, skoro do przerwy mogliśmy zdobyć trzy, może cztery bramki.

Ale na Old Trafford na pewno zagrają od początku bardzo ofensywnie i raczej na pewno wygrają minimum dwoma bramkami różnicy. Liczę po cichu na wynik identyczny, co w meczu z Romą przed kilkoma laty. ;) Ale muszą się wznieść na wyżyny swoich umiejętności.

A, i nie piszcie tu tekstów, że bez Rooneya nie mamy szans na sukces na OLD TRAFFORD (!) z Chelsea i Bayernem, bo to się już śmieszne robi. Wczoraj nikt z was się nie narodził. MU ma bardzo szeroką ławkę. Identycznie można napisać, że Chelsea bez Lamparda lub Barcelona bez Messiego przegra z takim choćby Leverkusen, który ostatnio prezentuje podobny poziom do Bayernu. -.-

Tak jest!!!!!!!!!!!!!!!! Bayern Munchen 4EVER. Zemsta za rok 99 heheheh. Co za mecz!!!!! Gol w 92 minucie a ja ryk na całą chałupę GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!! Takie chwile są BEZCENNE!!!!
O ile się nie mylę, zemsty dostąpiliście rok czy dwa po tamtym finale. Cieszyć nikomu się nie zabraniam, oczywiście, ale taki sposób najlepiej o tobie świadczy. :)

Dobra dobra, Bayern to nie Milan Bayern u siebie wygral a Milan dostal baty teraz zagra Schweinsteiger i Robben to Bayern bedzie mial lepiej a niewiadomo co z Rooneyem bedzie
Człowieku, identycznie pisano (o ironio, chyba nawet byłeś to ty), że MU nie poradzi sobie z Milanem. ;) Wróżbitą nie zostaniesz.
« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2010, 19:34:37 wysłana przez Nederland »
" border="0

Offline dimiC

• Junior
  • *
  • Na forum od: 23.10.2009r.
« Odpowiedź #566 dnia: Marzec 31, 2010, 19:41:17 »
eee z tą skutecznością to się zupełnie nie zgodzę, United grało z kontry tylko... To Bayern ciągle atakował i zasłużenie wygrał. Fakt brak Rooneya w Manchesterze, czy Messiego w Barcelonie to nie aż taki duży problem jak każdemu się wydaje. Z Chelsea, Manchester MUSI dać sobie radę. Nie chcę żeby Chelsea zdobyła mistrzostwo. Jeszcze godzina...

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
    • last.fm
« Odpowiedź #567 dnia: Marzec 31, 2010, 20:59:42 »
Rooney gra na szpicy, zdobywa masę bramek, więc wielu wydaje się, że skoro świetny to gracz (to akurat fakt), to jest niezastąpiony.

Do przerwy kilka sytuacji mieliśmy. Dobrych. :P Choć o czym już wcześniej pisałem, przegraliśmy zasłużenie. Być może zlekceważyliśmy Bayern, czując się za pewni siebie? Bawarczycy dali z siebie wszystko, opłaciło im się to.

Jednak nie sądzę, by przebieg rewanżu był identyczny. Ferguson każe swoim podopiecznym spiąć poślady i atakować. Najpewniej tak będzie.
" border="0

Offline Mroko_17

• Amator
  • *
  • Na forum od: 06.03.2010r.
« Odpowiedź #568 dnia: Marzec 31, 2010, 22:48:57 »
NO to spoko nie ma mastera na ataku to kogo postawi SAF ??? Berbatova ??? (jakoś nie ma formy) nie wiem kogo chce postawić na atak skoro owen jeszcze ma kontuzje  :-\
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
ZOBACZ !!!

Offline Kiss < 33

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 22.11.2009r.
  • Liczy Sie Tylko Manchester United i Cska Moskwa!!
« Odpowiedź #569 dnia: Marzec 31, 2010, 22:51:07 »
NO to spoko nie ma mastera na ataku to kogo postawi SAF ??? Berbatova ??? (jakoś nie ma formy) nie wiem kogo chce postawić na atak skoro owen jeszcze ma kontuzje  :-\
berba nie ma formy tak w ostatnim meczu ligowym 2 gole ale formy niemaa ; o

Moje opowiadanie o Bordeaux - REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline Mroko_17

• Amator
  • *
« Odpowiedź #570 dnia: Marzec 31, 2010, 22:53:11 »
sory nie zwracałem uwagi na lige, ale czy wam berba wygląda na człowieka który sam rozpocznie akcje a potem ją zakończy chyba nie
ZOBACZ !!!

Offline Bayern

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 16.08.2006r.
« Odpowiedź #571 dnia: Marzec 31, 2010, 23:36:45 »
zebys sie nie zdziwil...a wy zostancie lepiej w monachium bo po co se robic porute jak milan hahaha;)
Ale ja nie gram w tym meczu i zostane w Polsce bo w Monachium nie mieszkam

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #572 dnia: Kwiecień 01, 2010, 00:56:40 »
Przegraliśmy, bo zasłużyliśmy. Skuteczności nie było. Trudno nie być wściekłym, skoro do przerwy mogliśmy zdobyć trzy, może cztery bramki.

Ale na Old Trafford na pewno zagrają od początku bardzo ofensywnie i raczej na pewno wygrają minimum dwoma bramkami różnicy. Liczę po cichu na wynik identyczny, co w meczu z Romą przed kilkoma laty. ;) Ale muszą się wznieść na wyżyny swoich umiejętności.

A, i nie piszcie tu tekstów, że bez Rooneya nie mamy szans na sukces na OLD TRAFFORD (!) z Chelsea i Bayernem, bo to się już śmieszne robi. Wczoraj nikt z was się nie narodził. MU ma bardzo szeroką ławkę. Identycznie można napisać, że Chelsea bez Lamparda lub Barcelona bez Messiego przegra z takim choćby Leverkusen, który ostatnio prezentuje podobny poziom do Bayernu. -.-
O ile się nie mylę, zemsty dostąpiliście rok czy dwa po tamtym finale. Cieszyć nikomu się nie zabraniam, oczywiście, ale taki sposób najlepiej o tobie świadczy. :)
Człowieku, identycznie pisano (o ironio, chyba nawet byłeś to ty), że MU nie poradzi sobie z Milanem. ;) Wróżbitą nie zostaniesz.

Takie mialem przeczucie ale Bayern wygral mecz a Milan baty, i to Bayern wygral i jest pewniejszy awansu a wtedy obstawialem w ciemno i to przed 1 meczem 1/8
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline GułA

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.08.2008r.
  • W górę rogi, chcę zobaczyć cycki :D
« Odpowiedź #573 dnia: Kwiecień 01, 2010, 16:35:22 »
Lampard ostatnio strzelił cztery a ogólnie ma ok. 20, co nie zmienia faktu, że jest bez formy. Nie tylko bramki się liczą.

PRIDE OF LONDON !

Offline frogas12

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 25.02.2008r.
  • Glory Glory Man Utd!!!!! Forza LECH!!!!!
« Odpowiedź #574 dnia: Kwiecień 01, 2010, 21:17:49 »
jade na old trafford i to ja bede gral w ataku haha;)co was to obchodzi kogo wystawi wedle mnie moze kuszczaka wystawic wazne zeby wygrali i tyle,,,..

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #575 dnia: Kwiecień 01, 2010, 21:40:36 »
jade na old trafford i to ja bede gral w ataku haha;)

No to Chelsea nie ma szans^^

Offline Mroko_17

• Amator
  • *
« Odpowiedź #576 dnia: Kwiecień 01, 2010, 22:08:23 »
jade na old trafford i to ja bede gral w ataku haha;)co was to obchodzi kogo wystawi wedle mnie moze kuszczaka wystawic wazne zeby wygrali i tyle,,,..
fajnie tylko sie nie potknij o swoje nogi i przypomnę nogi to ta kończyna na dole pod pasem ;D
No to Chelsea nie ma szans^^

najmniejszych szans nie mają człeku toż on będzie królem strzelców
ZOBACZ !!!

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #577 dnia: Kwiecień 01, 2010, 23:38:01 »
Czlowieku prawdziwy Joker lepszy niz Messi xD
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline ckman1973

• Prezes klubu
  • Na forum od: 08.01.2009r.
« Odpowiedź #578 dnia: Kwiecień 03, 2010, 15:47:31 »
No i ciekawe, czy Manchester znowu zdobędzie tytuł ;) Rooney jeszcze 3 tygodnie, a MU strata 2 pkt do Chelsea ;)
Też tak miałem jak byłem fanem Barcy. A mianowicie rok temu jak nie dostali się do finału to ich znienawidziłem i przeszłem na Manchester United

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #579 dnia: Kwiecień 03, 2010, 16:12:52 »
Przecież Bayern na Old Trafford polegnie (tam rzadko kto wygrywa), więc nie wiem po co kibice Chelsea się tak podniecają:D Zobaczymy co będziecie pisać w sobotę około godziny 16:00:) Pozdrawiam. Glory Glory MANCHESTER UNITED

Witam teraz ja zobacze co wy bedziecie pisac po meczu, i tak juz wiem co bedziecie pisac ze sedzia hu.j chelsea kupila mecz karne itd. ale to bylo widac w meczu ze chelsea byla lepsza druzyna i bez gadania gol machedy reka dal wam honorowca, gol drogby ze spalonego byl sam przyznaje ale wiecie sami ze sedziowie na wyspach to idioci.Karnego na parku nie bylo i nie kluccie sie bo sam wpadl na nogi zhirkova ze by szukac karnego jak wczesniej bylo predzej bym odgwizdnal na anelce ktory rozpedzony neville biegnie i go pierdal.nal ze hoho, pozniej tez byl faulowany anelka przez ferdinanda w polu karnym pare sek. pozniej przez nevilla a sedzie stal 1m. od sytuacji i nic nie gwizdnal bylem na waszej stronie i widze zalosne komentarze kibicow MU ze na SB zostaliscie oszukani teraz na OT i wyliczaja karne jak ja bym tak wyliczal to bym naliczyl w hu.j goli
pozdro dla prawdziwych kibicow MU i Chelsea ;)

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #579 dnia: Kwiecień 03, 2010, 16:12:52 »