Ja Tobie osobiście gratuluje trzymania słowa Piszesz ze maja najlepsza obrone i sie potrafia bronic a wyżej mowisz ze wszyscy sie źle ustawili i bramka to tylko zasługa błedu obrony Brawo
Każda obrona popełnia czasami błąd, nawet najlepsza (nawiasem, pisałem, że źle ustawił się kryjący Chorwata... Nevermind.). Myślałem, że każdy to rozumie.
Pośrednio przyznałeś, że dobry bramkarz obroni każdy strzał, obrońca zatrzyma każdą akcję,. skrzydłowemu wyjdzie każde dośrodkowanie, a każdy strzał napastnika zakończy się bramką. Głupota... Mam nadzieję, że jest tylko wynikiem jakiegoś poplątania.
A że Vidić i Ferdinand to obok Terry'ego i Puyola najlepsi stoperzy na świecie, to raczej fakt.
Taaaaa a gdyby byl Gerd Muller, Lizarazu, Beckenbauer i Effenberg to by w dupie rosły grzyby.
Pisałem to raczej średnio poważnie, widać źle zrozumiałeś. ;p
Jak szaleć, to szaleć. Dodajmy jeszcze Charltona, Butta, Kahna, Rummenige, Schmeichela, Yorke'a i niech Best z grobu powstanie. Tamta moja wiadomość była pisana pół żartem, więc ten rozdział lepiej zakończmy.
Nikt mu z kontuzją nie kazal grac, a jezeli juz zagral to nie oczekiwaliscie chyba ze go beda obroncy po głowce głaskac.
Pewnie poprosił o to Fergusona, to do niego podobne. Sam mecz ze strony szkoleniowca również wyglądał kiepsko.
Notabene, trochę mi przeszło. Dziwne, bo przez niecałe 11 lat "kibicowania" MU uzewnętrzniłem emocje tylko 4 razy w sprawach klubowych (szkoda, że tylko raz byo to odczucie pozytywne). Ale tak to jest, gdy jest się strasznie ponurym człowiekiem...