Autor Wątek: Manchester United  (Przeczytany 604328 razy)

Offline dimiC

• Junior
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 23.10.2009r.
Odp: !Manchester United!
« Odpowiedź #640 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:27:27 »
pawlodar_10 niektórzy oceniają piłkarza za jeden mecz, cóż. Wielki błąd;)

Offline tyrhen

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 24.03.2009r.
  • Gram w: PES 2013
« Odpowiedź #641 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:28:03 »
i tak by messi nie dał by sobie rady w premiership więc po co ta gadka

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #642 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:32:21 »
Skąd wiesz że nie dałby sobie rady w Premiership?? Fakt że jest to liga dla **** mięśniaków ale może akurat by sobie poradził
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #643 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:32:27 »
hahahaha
Tylko tak moge to stwierdzenie skomentowac

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #644 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:33:28 »

Ale skąd jesteś tego taki pewien ??? ??? Pamiętam pięć meczów Messiego z klubami Angielskimi z czego trzy były bardzo udane... Manchesterowi strzelił gola, Arsenalowi cztery ::) A wy dalej gadacie, że by sobie nie poradził
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #645 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:35:57 »
Taka gadka wlasnie zazdrosnych fanów w większości dzieci United

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #646 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:37:51 »
Nie zgodze sie,cała trojka to osoby genialne z nieprawdopodobnym doświadczeniem,które wiedzą jak sie zachowac

Giggs tak. Cech_je (specjalnie pominąłem "u", bo zmienia mi na "penis". Żenada.) się dużym opanowaniem.
No ale o Scholesie, a tym bardziej Neville'u, który swego czasu był drugim (oczywiście po Keane'ie) najbardziej krewkim Czerwonym Diabłem. Nerwy mogłyby mu niestety puścić.

hahahaha
Tylko tak moge to stwierdzenie skomentowac

nani trochę racji ma.
Nie każdy radzi sobie świetnie w każdej lidze. Przykład? Shevchenko, Hargreaves.

Manchesterowi strzelił gola, Arsenalowi cztery Z politowaniem A wy dalej gadacie, że by sobie nie poradził

Gdy gola MU strzelił, cała drużyna grała jak frajerzy. Od ósmej minuty.
A Arsenal, to Arsenal. Przeceniany niekiedy klub, dobry w starciach z średniakami, ale z europejskimi potęgami radzący sobie często znacznie gorzej.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 08, 2010, 20:39:26 wysłana przez Nederland »
" border="0

Offline tyrhen

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 24.03.2009r.
« Odpowiedź #647 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:39:32 »
nie porównujcie jak ktoś zagra 10 meczów w sezonie z np.60 meczami

PS. może z tym, żeby sobie nie poradził przesadziłem ale by tak dobrze jak w hiszpanii nie grał

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #648 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:43:44 »
Powiem tak: moim zdaniem Messi ma poprostu za dużo swobody,gdyby postawić mu typową "łatke" która nie odpuszcza go ani na minute to by sobie w ekstraklasie nawet nie poradził
Ale co zrobic jak w meczu z Arsenalem dostawał piłke i miał kilka minut zanim ktos do niego dopadł
Przykład meczu z Chelsea jest dobry,nie chodzi o to ze Messi grał źle tylko Cole nie dał mu zyc

Offline GułA

• Prezes klubu
  • Na forum od: 04.08.2008r.
  • W górę rogi, chcę zobaczyć cycki :D
« Odpowiedź #649 dnia: Kwiecień 08, 2010, 20:46:53 »
Dobra ale w Anglii jest ogólnie inna piłka. Ok. 6 klubów gra piłkę nieco odmienną, ale drużyny teoretycznie słabsze koncentrują się na walce, dlatego też Messi po pierwszym lepszym starciu z np. Evertonem lub Birmingham byłby mocno obity.

PRIDE OF LONDON !

Offline Pablo1919

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 05.06.2008r.
    • GTA IV
« Odpowiedź #650 dnia: Kwiecień 08, 2010, 21:00:17 »
A co do meczu z bayernem (celowo z malej litery) :) Gdyby nie ta kartka Rafaela to niemcy nie mieli by zadnych szans. W pierwszej polowie wygladali jak male dzieci zgubione we mgle. Trzeba przyznac, ze do polfinalu awansowala druzyna slabsza.
Bayern atakował już od samego początku drugiej połowy, a nie od momentu gry Rafael dostał czerwoną kartkę (jeśli awansowali dzięki przewadze to czemu strzelili gola grając jeszcze 11 na 11), myślę że gdyby jej nie dostał to i tak BAYERN by awansował, oni się nigdy nie poddają, a frajerzy z manchesteru (celowo z małej litery
) mając 3:0 na stanie myśleli już o jutrzejszym lanczu, a nie o tym, że gra się do ostatniego gwizdka. Trzeba umieć grać także w 10, Bayern pokazał to w ostatnim meczu z Schalke, która to przez prawie godzinę grała w przewadze a nie jak manchester pół godziny, Bayern wygrał wtedy 2:1 i awansował na 1 miejsce. Trzeba umieć się bronić, czego manchester ewidentnie w ostatnim meczu nie pokazał, mogli oni wygrać 5:0 albo przegrać 3:4 gdyby nie to że Bawarczycy po zdobytym golu na 3:2 nie atakowali głupio bramki tylko spokojnie przetrzymywali piłkę aby utrzymać korzystny wynik do końca nie narażając się na groźne kontry przeciwnika.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #651 dnia: Kwiecień 08, 2010, 21:13:22 »
(jeśli awansowali dzięki przewadze to czemu strzelili gola grając jeszcze 11 na 11),
Taki drobiazg:
- złe zachowanie obrońcy kryjącego Olicia
- złe ustawienie bramkarza.

myślę że gdyby jej nie dostał to i tak BAYERN by awansował, oni się nigdy nie poddają, a frajerzy z manchesteru (celowo z małej litery) mając 3:0 na stanie myśleli już o jutrzejszym lanczu,

I piszesz to o angielskich drużynach, które walkę do końca mają we krwi... -.- Po prostu ostatnio MU ma dziwną filozofię gry, o czym pisałem już wcześniej.

a nie o tym, że gra się do ostatniego gwizdka. Trzeba umieć grać także w 10, Bayern pokazał to w ostatnim meczu z Schalke, która to przez prawie godzinę grała w przewadze a nie jak manchester pół godziny

Gratuluję umiejętności matematycznych. Grali w przewadze od 50 minuty, należy jeszcze dodać trzy minuty doliczonego czasu gry.

Trzeba umieć się bronić

Lol.
Piszę to zupełnie obiektywnie: MU ma jedną z najlepszych obron na świecie. Porównywalną ma choćby Chelsea. I ty tu piszesz, że się bronić nie umieją. No błagam.

A Bayern grając tyle czasu w przewadze mógł stworzyć o wiele groźnych sytuacji podbramkowych, być może nawet wyrównać. Ale cóż, zdatni nie są. :P
" border="0

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #652 dnia: Kwiecień 08, 2010, 21:27:49 »

Ronaldo sobie świetnie radził w Premiership a on tylko macha nogami nad piłką:P a teraz w hiszpańskiej nie umie " pięknie grać " :P
" border="10

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #653 dnia: Kwiecień 08, 2010, 21:30:04 »
zdatni nie sa?
Prosze Cie nie mów tak jakbys meczu nie oglądał ;) Po strzeleniu na 3:2 nie przeprowadzili zadnej akcji praktycznie tylko podawali sobie piłke,jakby musieli to jestem pewien zeby strzelili jeszcze przynajmniej 1

Taki drobiazg:
- złe zachowanie obrońcy kryjącego Olicia
- złe ustawienie bramkarza.
Lol.
Piszę to zupełnie obiektywnie: MU ma jedną z najlepszych obron na świecie. Porównywalną ma choćby Chelsea. I ty tu piszesz, że się bronić nie umieją. No błagam.
Ja Tobie osobiście gratuluje trzymania słowa ;) Piszesz ze maja najlepsza obrone i sie potrafia bronic a wyżej mowisz ze wszyscy sie źle ustawili i bramka to tylko zasługa błedu obrony ;) Brawo

Offline Bayern

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 16.08.2006r.
« Odpowiedź #654 dnia: Kwiecień 08, 2010, 22:31:45 »
Taaa wejscie w Rooneya brutalne faktycznie,a bo to jest swiętoszek. Po jego wejsciu w Monachium w nogi ktoregos z graczy Bayernu to on powinien juz odpoczywac w rewanzu. Nikt mu z kontuzją nie kazal grac, a jezeli juz zagral to nie oczekiwaliscie chyba ze go beda obroncy po głowce głaskac. Ktos tu napisal ze gdyby byl Neville, Cantona, Keane to by utemperowal piłkarzy z Monachium. Taaaaa a gdyby byl Gerd Muller, Lizarazu, Beckenbauer i Effenberg to by w dupie rosły grzyby. Roy Keane to mi sie tylko kojarzył przez całą kariere z kolesiem, który mial nierówno pod kopułą i jak druzyna przegrywała to specjalizował sie wejściami wslizgiem na kolana przeciwników. Ot taki z niego był wielki piłkarz.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #655 dnia: Kwiecień 08, 2010, 22:40:51 »
Ja Tobie osobiście gratuluje trzymania słowa ;) Piszesz ze maja najlepsza obrone i sie potrafia bronic a wyżej mowisz ze wszyscy sie źle ustawili i bramka to tylko zasługa błedu obrony ;) Brawo

Każda obrona popełnia czasami błąd, nawet najlepsza (nawiasem, pisałem, że źle ustawił się kryjący Chorwata... Nevermind.). Myślałem, że każdy to rozumie. :P Pośrednio przyznałeś, że dobry bramkarz obroni każdy strzał, obrońca zatrzyma każdą akcję,. skrzydłowemu wyjdzie każde dośrodkowanie, a każdy strzał napastnika zakończy się bramką. Głupota... Mam nadzieję, że jest tylko wynikiem jakiegoś poplątania.

A że Vidić i Ferdinand to obok Terry'ego i Puyola najlepsi stoperzy na świecie, to raczej fakt.

Taaaaa a gdyby byl Gerd Muller, Lizarazu, Beckenbauer i Effenberg to by w dupie rosły grzyby.

Pisałem to raczej średnio poważnie, widać źle zrozumiałeś. ;p
Jak szaleć, to szaleć. Dodajmy jeszcze Charltona, Butta, Kahna, Rummenige, Schmeichela, Yorke'a i niech Best z grobu powstanie. Tamta moja wiadomość była pisana pół żartem, więc ten rozdział lepiej zakończmy.

Nikt mu z kontuzją nie kazal grac, a jezeli juz zagral to nie oczekiwaliscie chyba ze go beda obroncy po głowce głaskac.

Pewnie poprosił o to Fergusona, to do niego podobne. Sam mecz ze strony szkoleniowca również wyglądał kiepsko.

Notabene, trochę mi przeszło. Dziwne, bo przez niecałe 11 lat "kibicowania" MU uzewnętrzniłem emocje tylko 4 razy w sprawach klubowych (szkoda, że tylko raz byo to odczucie pozytywne). Ale tak to jest, gdy jest się strasznie ponurym człowiekiem...
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 09, 2010, 08:34:52 wysłana przez Nederland »
" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #656 dnia: Kwiecień 08, 2010, 23:11:55 »
Wypominasz mu jeden mecz, mimo, że cały sezon miał genialny ??? ???

Mial w La Liga tam sobie moze mijac jopkow mimo to ze wygral CL to mial swietny sezon, jak napisal Gula w meczu z Evertonem czy Birmingham byl by niezle mocno obity dostal by pare kos od paru gosci i juz by tak nie szalal obroncy by w koncu znalezli na niego sposob i by sie skonczylo babce sranie. I ja nie oceniam zawodnika po 1 meczu tylko Arsenal mogl go tak zneutralizowac a w PL to juz inna bajka by byla to nie jest La Liga
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 08, 2010, 23:16:34 wysłana przez Bogo_Chelsea »
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline frogas12

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 25.02.2008r.
  • Glory Glory Man Utd!!!!! Forza LECH!!!!!
« Odpowiedź #657 dnia: Kwiecień 09, 2010, 13:35:37 »
dziecioki nic wiecej...

po [cenzura] w dyskusje wchodzicie...niech se pisza i mowia co chca wazne dla mnie ze w sercu mam UTD a co inni mowia to tylko swiadczy o nich kim sa....

Dumni po Zwycięstwie  Wierni po Porażce....UNITED UNITED

Offline Pablo1919

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 05.06.2008r.
    • GTA IV
« Odpowiedź #658 dnia: Kwiecień 09, 2010, 17:32:02 »
Fani Manchesteru boli was to, że byliście faworytami meczy z Bayernem a jednak odpadliście, poznaliście gorycz porażki tak jak poznał ją Bayern w 99 roku, jest jedna zasadnicza różnica, wy nie umiecie przegrywać, ciągle wyszukujecie się błędów sędziego, niesprawiedliwości bo nie wierzycie własnym oczom w to co się stało, a ja straciłem szacunek do Fergusona po tym jak zwymyślał Niemców. On nie umie przegrać z honorem, a wiecie co powiedział prezydent Bayernu Monachium: "w 1999 przegraliśmy jak dżentelmeni. United powinni zrobić tak samo”. Te słowa są potwierdzeniem tego jak żałosny jest Manchester.

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #659 dnia: Kwiecień 09, 2010, 17:35:48 »
Fani Manchesteru boli was to, że byliście faworytami meczy z Bayernem a jednak odpadliście, poznaliście gorycz porażki tak jak poznał ją Bayern w 99 roku, jest jedna zasadnicza różnica, wy nie umiecie przegrywać, ciągle wyszukujecie się błędów sędziego, niesprawiedliwości bo nie wierzycie własnym oczom w to co się stało, a ja straciłem szacunek do Fergusona po tym jak zwymyślał Niemców. On nie umie przegrać z honorem, a wiecie co powiedział prezydent Bayernu Monachium: "w 1999 przegraliśmy jak dżentelmeni. United powinni zrobić tak samo”. Te słowa są potwierdzeniem tego jak żałosny jest Manchester.
No i luz ;) Brawo

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #659 dnia: Kwiecień 09, 2010, 17:35:48 »