szaman13 zgodzesie z tobą w 100% podania ta sa masakra normalnie zal a ty kolego RealMadrtyFan to chyba nawet nie wiesz co piszesz z kazdego rogu strzelasz i leci w okno to pomyliles sie chyba z fifa 02 bo tam tak bylo ja powiem tak gram w pesa z 5 lat i nawet niechcialem slyszec o fifie bo tak jak moil realmadrytfan co strzal to na bramke i w okno i caly czs gralem w pesa bo mi pasowala a teraz jak zagralem w demo to normalnie masakra to wogole kolo pilki nie stalo podania to juz nie gadami jakies smieszne ustawinia kwadracki itp lub inne tam opcje zamiasa konami tylko skupic sie na dobrej pilce to wymyslaja jakies rzeczy ktorych nie powino byc pes prosta pilka bez rzadnych takich dziwnych ustawin i co i gra malina a teraz co do fify to zagralem tez w demo i powiem wam ze duzo sie zmienilo gra szybka i przede wszystkim podania odrazu idzie grac pilka szybka (ale bez przesady nie chodzi oto co jest w pes09 ze rajd przez pol boiska i bramka) jezel iwam tez chodzi o animacje ze na co komu animacje to jest pilka ma sie dobrze grac a nie ogladac animacje to jest moje zdanie
Człowieku interpunkcja. Nie idzie zrozumieć tego co tu napisałeś. A animacje są po to, żeby było widać czy zawodnik kopie, podaje. Chyba, że dla ciebie animacje to te co są przed meczem.
Gram w Fife co roku od serii 99 z tą gra spędzilem już 10 lat więc naprawde potrafie w nią grać lepiej niz w PES-a. Jak chce w Fifie konstruowac akcje to pewnie że zremisuje albo przej***bie mecz, ale wystarczy trzymać się 3 scheatów i juz bramki sypią się jak z worka(gra arcade wkońcu). Radze czytac ze zrozumienim w mojej wypowiedziz nigdzie niepisze że WYGRYWAM CIĄGLE PO 5:0 i WYŻEJ bo aby przyzwyczaić się troche innego systemu strzałów musiałem rozegrać z 5 meczów
To tylko niektóre rzeczy z PES-a które z nich są w Fifi-e na konsole??
1. Żółta karta za dyskusje z arbitrem.
2. Sztuczna inteligencja komputerowego rywala.
3. Charakterystyczne ruchy piłkarz w trakcie biegu i w momencie schodzenia na przerwe.
4. Gra na zas komputerowego rywala.
5. Wymuszanie fauli.
6. Pełna wymienność pozycji.
7. Możliwość wprowadzenia bramkarza na pole karne rywala w momencie rozgrywania stałe fragmentu
Podaj mi metodę na bramki w FIFIE 09 na konsole
1. Czy ty masz wpływ na to kiedy kłócić się z arbitrem? (nie wiem bo nie maiłem takiej sytuacji)Jak nie masz wpływu to tak naprawdę pusty bajer.
2. Nie wiem co masz do inteligencji zawodników z FIFY 09 lub dema 10. Nie różnie się przynajmniej wg. mnie.
3. Pewnie Kaka i Gerrard? Smaczek nie wpływający na realizm. Messi? Brał udział w motion capture i jest twarzą nowego PES-a więc jest i jego bieg. Smaczek, fajny ale nie wpływający na gameplay.
4. W FIFIE 10 w demie jak i w FIFIE 09 też grali na czas. Żadne odkrycie , w PES 2009 też miałem takie odczucie, że grają na czas.
5. W FIFIE faktycznie tego nie ma. Dla mnie zbędne ale cieszy, że jest taka opcja.
6. Co masz na myśli pisząc pełną?
7. W trakcie meczu bramkarz nie wejdzie w pole karne ot tak. Jest to sensowne i logiczne pod koniec meczu przy możliwości wyrównania. W FIFIE w takiej sytuacji bramkarz sam pobiegnie w pole karne.