Ja yeahbye rozwalają mnie tacy kolesie jak cannabis. Człowieku wpisz sobie w Tubie Winning Eleven 10 i sortuj według najnowszych. Masz tam najnowszy kod PES 2010 ,który będzie w finalnej wersji!!! Kod z Dema PES 2010 jest z Gamescom a na Gamescom był kod, który miał ponad miesiąc, z czego śmiał się sam Seabass jak ludzie oceniali grę bez wgranych ruchów z motion capture. Boże ile tutaj ślepców na tym forum to wymiękam. Najnowszy PES pomimo porażki w 2008 i 2009 roku zgniata wszystko !!! Zagrałem w demo fify, której reklama działa na takie dzieci jak cannabis zachęcający ich do kupna Wystarczy, że EA wrzuci fajny trailer z gry i to wszystko. Sama rozgrywka w fifie nie jest zła, ale do h..ja przecież gameplay w fifie nie jest nawet lepszy niż w PES 6!!! Jak widzę, tych plastikowych piłkarzy, którzy nawet nie wyglądają tak reaslistycznie jak w PES 5 to wymiękam i zastanawiam się z czego ludzie się cieszą. Dodatkowo te śmieszne bramki, gdzie piłka leci lepiej niż we wcześniejszych częściach, ale dalej jest to balon. I ten bieg piłkarzy, który jest minimalnie lepszy niż w PES 9, pomimo, że piłkarze dalej biegają jakby mieli pełne gacie. A twarze zawodników? Jak patrze na grafikę w PES i FIFA to fifa z ich świecącymi się jak jaja psu twarzami nie powinna nawet startować do PESa w którym na WIDE widać jaki zawodnik jest przy piłce jak nie po wyglądzie to po charakterystycznych ruchach, których to fifa nigdy nie miała. Miałem polewkę jak w zeszłym roku w trailerach pokazywali w fifie ,że wprowadzili zastawianie się ciałem, co w PESie było parę części wcześniej już. Ale dzieci to łyknęły bo fajnie to wyglądało na filmiku. FIFA kiedyś lubiałem do 99 roku, w WC'98 grałem miesiącami w FIFE 99 też. Potem się skończyło i został tylko PES do czesci 2006. FIFE grałem w 2008 i 09 ale po paru meczach przestałem. Zero realismu i CI tragicznie wyglądający piłkarze. Porażka. W 2010 to samo. Nie czuję tej gry i koniec. Jak gram w PES to czuję grę. Nie na darmo się mówi , że FIFA jest dla dzieciaków a PES dla prawdziwych graczy i prawdziwych piłkarzy. I nie mówię tego jako fan PESa tylko jako ten, który nie może zrozumieć jak można grać w tą świecącą się jak psu jaja grę spod znaku FIFA.