Autor Wątek: FC Barcelona - wyniki, aktualności itd.  (Przeczytany 1153321 razy)

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
  • Gram w: PES 2013
Odp: FC Barcelona, wyniki, aktualnosci itd.
« Odpowiedź #1340 dnia: Czerwiec 07, 2010, 15:40:47 »
Nigdy nie mów nigdy...
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Sergio#20

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 19.10.2008r.
« Odpowiedź #1341 dnia: Czerwiec 07, 2010, 15:50:55 »
A Laporta mówił,ze nigdy nie zapłaciby za wychowanka takich pieniędzy(50mln).No ale w tym roku wybory,to pewnie ktoś nowy tyle wyłoży.

p.s

Cytat: fcbarca.com
Joan Laporta przyznał dziś, że pierwsza oferta złożona w sprawie transferu Fabregasa, opiewająca na 35 mln euro, "jest adekwatna do ceny rynkowej gracza".
Inny gorący temat to sprawa odejścia Yaya Touré, za którego Manchester City oferuje 20 mln euro, podczas gdy Barça oczekuje 35 mln.
Zaznaczył przy tym, że skoro Arsenal odrzucił ofertę w wysokości 35 mln euro za Cesca, Barça nie może oczekiwać mniejszych pieniędzy za Touré.

:D :D :D ::)

Wypowiedź z przed 3 tygodni
- Czy przekreśliłem już grę w Realu Madryt? Nie przekreślam niczego. Nie powiem, że mówię "nie" Realowi czy komukolwiek, ponieważ jestem graczem Arsenalu i nie myślę o niczym innym. Ani tak, ani nie - wytłumaczył Fàbregas. Dziennikarze jednak nie dawali mu spokoju. Zapytali wprost czy piłkarz byłby zdolny stwierdzić tak, jak Messi, że nigdy nie zagra w Realu Madryt. - Również nie widzę Messiego grającego w Realu Madryt - odpowiedział Cesc.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2010, 16:33:17 wysłana przez Sergio#20 »

Offline kamileqPL

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 30.11.2008r.
  • Dawniej Kaka269 ;) Polonia Warszawa <3
« Odpowiedź #1342 dnia: Czerwiec 07, 2010, 15:55:15 »
A Laporta mówił,ze nigdy nie zapłaciby za wychowanka takich pieniędzy(50mln).No ale w tym roku wybory,to pewnie ktoś nowy tyle wyłoży.

p.s

:D :D :D ::)

O LOL! Żal mi tej całej barcelonki ..... A na Zlatana to ile wyłożyli przypomnijcie!!! + Samuel Eto'o i co gra?! Jajco!! Bardzo dobrze, struktura finansowa niech tak dalej działa to będzie git !  hahaha xD
1000 wiadomości na PESLeague.PL - 20:29, 01.09.2012r.!!!!

" border="0

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1343 dnia: Czerwiec 07, 2010, 16:05:07 »
Zacznijmy od tego że Fabregas nie jest wart 87 mln € tylko co najmniej 50 mln € a skończmy na tym że Real może dawać nawet 200 mln € a i tak Fabregas nie podpisze kontraktu z Realem bo jest wychowankiem Barcy i już mówił że chce odejść właśnie do Blaugrany

Cena zaporowa nie zawsze odzwierciedla wartość rynkową, więc w tej sprawie racz zamilczeć.
A ta z kolei jest tak wysoka, bo Barcelona zaczęła negocjacje z Fabregasem bez zgody Arsenalu. Jest ona formą kary.

Fabregas nie podpisze kontraktu z Realem bo jest wychowankiem Barcy i już mówił że chce odejść właśnie do Blaugrany

Nie chce, to nie przejdzie. Ale to, że "jest wychowankiem Barcelony" woła o pomstę, jeżeli to ma być argument.

Zaznaczył przy tym, że skoro Arsenal odrzucił ofertę w wysokości 35 mln euro za Cesca, Barça nie może oczekiwać mniejszych pieniędzy za Touré.

Debil. Toure wcale nie jest takim przezajebistym graczem formacji defensywnej, by oczekiwać za niego takich pieniędzy.

O LOL! Żal mi tej całej barcelonki ..... A na Zlatana to ile wyłożyli przypomnijcie!!! + Samuel Eto'o i co gra?! Jajco!! Bardzo dobrze, struktura finansowa niech tak dalej działa to będzie git !  hahaha xD

Oj weź... oni nie kupują. Oni wychowują... zapomniałeś? ;p
" border="0

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #1344 dnia: Czerwiec 07, 2010, 16:24:02 »
Typowy fan Chelsea ;) macie tematy swoich klubów to tam się napinajcie ja się nie napinam w tematach o Chelsea czy Manchesterze.
Nie chodzi mi tyle że jest wychowankiem ale jak byś czytał ze zrozumieniem albo w ogóle czytał do końca
Fabregas mówił że jak ma opuścić Arsenal to tylko dla Barcy
P.S. Nazwy klubów piszemy z dużej litery
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 07, 2010, 16:37:19 wysłana przez JacooB »

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1345 dnia: Czerwiec 07, 2010, 16:45:45 »
Fabregas mówił że jak ma opuścić Arsenal to tylko dla Barcy

Toni też kiedyś mówił, że nie zagra już więcej w żadnym innym włoskim klubie, niż Fiorentina. Keane też kiedyś mówił, że zakończy w MU karierę.
" border="0

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #1346 dnia: Czerwiec 07, 2010, 16:58:03 »
widać nie wiedzą co mówią a ja mam nadzieje że Cesc wie choć nigdy nie wiadomo ale myślę że są dwa wyjścia
1. Arsenal pęka i zgadza się na ofertę Barcelony
2. Arsenal nie odpuszcza a Barce daje sobie spokój bo transfer Fabregasa nie jest bardzo konieczny

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #1347 dnia: Czerwiec 08, 2010, 17:52:43 »
- Hiszpanii jedzie na mundial jako mistrz Europy. Tamta drużyna niewiele się zmieniła, bo Luis Aragones i Vicente del Bosque mają podobny pomysł na futbol. Doczekaliśmy się wspaniałego pokolenia piłkarzy, silnych szczególnie w ataku. Obok Brazylii i Argentyny mamy najmocniejsza ekipę na turnieju. Dziwi mnie tylko, że to Iker Casillas jest bramkarzem nr 1. Victor Valdes zasłużył sobie na mundial tym i poprzednim sezonem - mówi była gwiazda reprezentacji Hiszpanii i FC Barcelona, dziś trener Polonii Warszawa, Jose Maria Bakero, który wyjaśnia także dlaczego Leo Messi w barwach Argentyny nie gra tak dobrze jak w Barcy
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ciekawe stwierdzenie trenera "czarnych koszul"  :P

Offline Kanonier15

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 01.11.2008r.
  • Go Go Gunners !!
« Odpowiedź #1348 dnia: Czerwiec 08, 2010, 18:07:31 »
Nie dziwie mu się . Przecież to były zawodnik Barcelony , swój swojego będzie bronił .
Ps.Nie mówię że Valdes jest słaby tylko powiedzcie mi kto by wyrzucił na ławkę Casillas'a kapitana reprezentacji
" border="0

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #1349 dnia: Czerwiec 09, 2010, 21:00:25 »
Sztab szkoleniowy zdecydował o przyszłości Zlatana Ibrahimovica. Pep Guardiola już nie chce w swoim zespole Szweda i Barça będzie starała się sprzedać napastnika pozyskanego przed rokiem z Interu Mediolan. Kwota za którą Zlatan mógłby opuścić stolicę Katalonii to 51 milionów euro.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
    • Status GG
« Odpowiedź #1350 dnia: Czerwiec 10, 2010, 15:36:18 »
To są jaja, że Yaya odchodzi :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Jego miejsce mógłby zając tylko Essien, ale nie ma co marzyć... poważny krok w tył defensywy Barcy :(
" border="0

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #1351 dnia: Czerwiec 10, 2010, 16:19:06 »
Essien ? No nie wiem nie wiem ja go tu nie widze :P Jeżeli Yaya odchodzi a Barca tak sie stara ściągnąć Cesca to ja nie wiem gdzie on będzie grał. Niby jest jeszcze Busqets , ale Cesc na ławce a Busqets w 1. składzie to nie bardzo.
" border="10

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
    • Status GG
« Odpowiedź #1352 dnia: Czerwiec 10, 2010, 17:33:38 »
Cesc a Busquets to przede wszystkim dwie odmienne pozycje i role na boisku... szczerze mówiąc to wkurza mnie coraz bardziej ta cała saga o Fabregasie :( :( Brać Silvę i się nie zastanawiać :)
" border="0

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #1353 dnia: Czerwiec 10, 2010, 17:46:29 »
No to mówie , że to ubieganie się o Fabregasa jest na razie bezcelowe bo nie ma dla niego miejsca w składzie , a grzać ławy to on chyba nie chce.
" border="10

Offline SnaKe

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.12.2009r.
« Odpowiedź #1354 dnia: Czerwiec 11, 2010, 20:31:31 »
Czytałem na necie o transferze o Cescie i Władze Arsenalu Londyn nie poszczą kapitana !

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
    • Status GG
« Odpowiedź #1355 dnia: Czerwiec 11, 2010, 21:01:33 »
W Bravo Sport czytałeś?
" border="0

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #1356 dnia: Czerwiec 11, 2010, 22:28:26 »
po 1. to "o transferze Cescie" to raczej nie prawidłowa forma moim zdaniem powinny pisać sie o transferze Cesca
po 2. możliwe że tak będzie i wtedy władze Arsenalu pokażą się z bardzo negatywnej strony bo mimo iż dla mnie transfer Fabregasa nie jest priorytetem to Guardiola jest trenerem i to on decyduje jakich piłarzy chce itp. a jeśli sam piłkarz deklaruje że chce odejść z drużyny to po co go trzymać tam na siłę?

Offline SnaKe

• Amator
  • *
  • Na forum od: 07.12.2009r.
« Odpowiedź #1357 dnia: Czerwiec 12, 2010, 18:48:55 »
W Bravo Sport czytałeś?

Czytałem na necie
   Fajnie by było jakbyś wiedział co piszesz -.-

Offline Kanonier15

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 01.11.2008r.
  • Go Go Gunners !!
« Odpowiedź #1358 dnia: Czerwiec 13, 2010, 18:46:07 »
po 1. to "o transferze Cescie" to raczej nie prawidłowa forma moim zdaniem powinny pisać sie o transferze Cesca
po 2. możliwe że tak będzie i wtedy władze Arsenalu pokażą się z bardzo negatywnej strony bo mimo iż dla mnie transfer Fabregasa nie jest priorytetem to Guardiola jest trenerem i to on decyduje jakich piłarzy chce itp. a jeśli sam piłkarz deklaruje że chce odejść z drużyny to po co go trzymać tam na siłę?
Z negatywnej strony zachowuje się Barcelona np. piłkarze tacy jak Xavi mówiąc ciągle o tym że Fabregas ma DNA Barcy co jest śmieszne bo mówi to w każdym wywiadzie , a także powiada że powinien przejść do Barcy żeby zdobywać puchary. Chamsko tez się zachowują członkowie zarządu , dyrektorzy itp. dając powiedzmy śmieszną cene za takiego zawodnika i ciągłe rozmowy o tym transferze  jak był jasny komunikat z strony Arsenalu - FABREGAS NIE NA SPRZEDAŻ . A takie gadanie o tym że Arsenal nie chce go puścić  to bzdura , piłkarz odpowiedzialnie podpisywał swój kontrakt i wiedział na ile jest lat.
" border="0

JacooB

• Gość
« Odpowiedź #1359 dnia: Czerwiec 13, 2010, 20:01:49 »
obie drużyny źle się w tej sytuacji zachowują Barca rzeczywiście daje śmieszne kwoty jak na takiego piłkarza, a Arsenal jednak moim zdaniem nie powinien(choć ma prawo) tak odmawiać szczególnie w sytuacji kiedy piłkarz chce odejść. Fabregas może i wiedział co podpisywał i pewnie teraz to on z tej trójki: Barca, Cesc, Arsenal cierpi najbardziej bo to on jest nie zadowolony z gry w Londynie ale grać tam musi

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1359 dnia: Czerwiec 13, 2010, 20:01:49 »