Ja zawsze będę pamiętał taką Barcę, wali mnie co o Blaugranie sądzą kibice klubu, który woli uprawiać jakieś dziwne połączenie rugby z MMA zamiast grać w piłkę
Tia...
Można tu wkleić słowa Xaviego-
Wygrał futbol!
<
a futbol to Barcelona, a futbol to posiadanie piłki, a reszta to...antyfutbol!>
Po CdR:
Myślę, że jedyną drużyną, która chciała grać w piłkę, była Barça. Oni zawsze grają naszym kosztem i to bez wątpienia jest łatwiejsze.
Dupcząc w pierwszej połowie Barcę, Real i tak nie grał w piłkę.
Po LM:
- Barcelona była lepsza. Znowu z nimi wygraliśmy, do tego na ich boisku. Jesteśmy jedyną drużyną, która chce grać w piłkę, oni spekulują, grają nieczysto, to zaszczepił w nich ich trener, tak wygrali Puchar Króla. W mojej głowie taka gra się nie mieści, Barcelona nie może pozwolić sobie na taką grę. Dzisiaj wygrał futbol.
Sędzia popełnia błąd na korzyść Realu? Błąd sędziego
Sędzia popełnia błąd na korzyść United? Błąd sędziego
Sędzia popełnia błąd na korzyść Chelsea? Błąd sędziego
Sędzia popełnia błąd na korzyść Arsenalu? Błąd sędziego
Sędzia popełnia błąd na korzyść Interu? Błąd sędziego
Sędzia popełnia błąd na korzyść Barcy? Jawne oszustwo, przekupiony sędzia itp.
Ludzie zastanówcie się...
Zobacz też jak to wygląda w samej Barcelonie:
Piqué po meczu z Chelsea:
Decyzja należy zawsze do arbitra, i trzeba respektować ten werdykt.Piqué po meczu z Interem:
Na Camp Nou potrzebny jest bezstronny sędzia.Xavi:
Interowi pomógł sędzia.
....
każdy mówi o Pinto, ale nikt nie powie o Chendo?
A co trzeba powiedzieć, że odciąga Pinto, przecież wkleiłeś obrazek, na którym to widać ? Zobacz na mordkę Pinto, biegł z bananem przytulić Álvaro, a zły Chendo mu przeszkodził.
Zdjęcie Pepe, też fajne, fajne wreszcie widać, że dotyka futbolówki !
Nie wstyd wam kibice? Zwracam się do kibiców z czasów Zidane, Ronaldo i Raula.
Uuu, to właśnie co do tego okresu, boję się pomyśleć co robiłeś ze wstydu po GD na Camp Nou w sezonie 03/4.
Wstydzić się mogę po 5:0...
Maryśka to nurek, nurków można spotkać jednak wszędzie w każdej drużynie, niektórzy swoje "umiejętności" mają bardziej(Di Maria) bądź mniej rozwinięte z kolei ktoś taki jak akuku, z talentem do piłki jak i do teatru rodzi się raz na parę lat, a już zebranie kilku takich w jednej drużynie jest to wydarzenie niemal epokowe.Ta dla mnie jego zachowanie też jest niesmaczne.
Doprawdy co to się dzieje, aby kibic Barcelony
na wpół Katalończyk troszczył się o Real, o jego kibiców, wizerunek.
A może pogratuluj nam zasłużenie wygranego pucharu CdR?
Drużyna, która chciała wygrać z Barceloną broniąc się całą jedenastką na swojej połowie, drużyna, której nie zależało na grze w piłkę,
Drużyna, która strzela więcej-tyle samo razy na bramkę(ale im na tym nie zależało, więc się nie liczy), będąc przy piłce dwa razy mniej czasu, drużyna która w 3 meczach straciła 3 bramki, po tym jak grała w dziesiątkę, drużyna która nie wymienia miliard podań między obrońcami, tylko stara się każdą kontrą ukąsić przeciwnika.
Dodatkowe minusy tej drużyny są takie, że nie było zraszaczy, a Casillas nie skakał do cieszącego się Guardioli.
Czyli Alves powinien dostać karę za to,że nie dał sobie złamać nogi??
Czyli Alves powinien dostać karę za pokaz jaki wykonał.