Ja nigdzie tak nie napisałem przecież. To jest rezerwowy, ale jak mówię, nie jakiś leszcz, który nie ma szans się wybić, tylko zawodnik z ogromnym potencjałem, uważany za najlepszego zawodnika młodego pokolenia La Masii. To chyba coś znaczy, nie? A Rosell szerzy swoją propagandę. Próbuje zasłonić stratę zawodnika, który miał stanowić przyszłość Barcy i własną amatorkę tym, że był to na razie tylko rezerwowy. Pewnie jakby Cesc odszedł, to powiedziałby to samo. Już mi nie chodzi nawet o to, że go puścili, bo faktycznie Barca była na przegranej pozycji, ale o to, że przez niekompetencje zarządu został sprzedany za czapkę gruszek w porównaniu do tego, co dzieje się teraz na rynku i za ile chodzą zawodnicy jego pokroju albo słabsi. Sam przyznasz, że z tą klauzulą spier dolili to koncertowo.
Co do Bartry, to w sumie można by go wypożyczyć, jeśli tylko przyjdzie jakiś poważny stoper i Bagnack, który zapowiada się na niezłego grajka, będzie dostawał szanse w pierwszym zespole. Nie wiem, co się stało z Markiem. W sekcjach młodzieżowych miażdżył. Może by się w Villarealu odrodził.