'ja uwazam, ze mecz byl beznadziejnie sedziowany'
Bo Barca przegrała,więszkość kubiców przyznaje,ze przegrali zasłużnie,a sędzie nie był jednostronny...
m.in
Zdecydowana większość tu piszących kibiców Barcy przyznaje, że do przerwy(tak to w sumie można nazwać) przegrywamy zasłużenie, ale i tak trwają poszukiwania dziury w całym. Na to co mówię piłkarze wpływu nie mamy, a taki to już gatunek, że najczęściej jak przedaj spokoją to szukają winy wszędzie, tylko nie u siebie. Teraz grajki muszą spiąć poślady i w pozostałych 90 minutach, dać z siebie absolutnego maksa i wtedy może się uda.
Inna sprawa jest taka, że ten sezon pokazuje że kadra jest za wąska i potrzeba koniecznie paru zmian, bo obudzimy(jeśli już tak się nie stało) się z ręką w nocniku, czyli Maxwellem w ataku
Wynik jak najbardziej sprawiedliwy, gratulacje dla Interu, byli lepsi w każdym elemencie.
Barcelona 2 ostatnie spotkania zagrała na tragicznym poziomie, mówiłem że Keita gra tragicznie i graliśmy przez niego praktycznie w 10. Ciężko jest uwierzyć w wynik 2:0 na CN, już Jose się postara o odpowiednią taktykę.
Dla mnie Gaurdiola strasznie ****ał z ustawieniem i niewpuszczaniem Bojana czy Henrego, ja wiem że Keita to jego ulubieniec ale do kurwy nędzy czy on nie widział co wyczyniał na boisku. Xavi ma słabszą formę a w dodatku jest świetnie pilnowany i wynik jest jaki jest.
Maicon>Alves
po tym, ze krytykujesz zachowanie pilkarzy
Tak,bo uważam ,ze jest ono niestosowne...
a to ,że ty Xavi'ego uznajesz za cały klub to inna sprawa,nie krytykowałem Barcelony tylko poszczególnych piłkarzy...
PS Sergio#20 trochę przesadzasz Xavi ma prawo być zły i też to trochę chce znaleźć usprawiedliwienie za ich porażke ale w zeszłym roku piłkarze Barçy mówili że należały się karne a dlaczego nie było to tajemnica sędziego a Xavi mówił o arbitrze bezstronnym a nie o tym co sędziował z Chelsea
Oczywiście,ale to nie sędzia biegał w koszulce Barcelony,to nie sędzi miał strzelać bramki.Powinni być źli ,ale na siebie,a na pewno nie mówić coś takiego,ze arbiter gwizdał tylko dla Interu...tym bardziej po tym co się stało rok temu.
Zgadzam się wczoraj arbitrzy dali dupy,ale w obie strony...