Co drugi to się kładzie... Czy naprawdę oni muszę awansować razem z sędzią? (Ta zaraz się na mnie rzucą że sędzia dwa razy dostał piłką...)
Przecież w większości to baletnice...
Inter w przeciągu dwumeczu awansował zasłużenie, cieszy mnie to. Będziemy mieli najciekawszy finał od kilku lat - żaden z finalistów nie był wymieniany przed sezonem jako faworyt pierwszej wielkości. (ba, nawet myślałem przed sezonem, że Bayern nie zdoła do ćwierćfinału awansować).
Co do Guardioli - on przyszedł na zrobione, Rijkaard zostawił dobrą drużynę a Guardiola trafił na jej najlepszy okres.
Tak.
Guardiola na stanowisku trenera pracuje dopiero drugi sezon w karierze, a co niektórzy go tak ubóstwiają, jakby osiągnął tyle co Mourinho, Górski, Ferguson czy Michels.
która kompletnie nie przypominała gry w piłkę nożną to było coś w stylu obrony zamku/fortecy i mimo to przegrali
Przesadziłeś. Twierdząc, że piłka nożna to tylko ofensywa, "popisałeś się" swoją niewiedzą.
A jak zasłaniasz coś a nie ma ruchu ręki do piłki to właśnie nie jest odgwizdywane..
Nie. Sędzia nie daje kartki, ale wolnego dla przeciwnika powinien odgwizdać.
jak by wywalil mu w morde jak Drogba Vidiciowi w finale to bym sie nie wachal i do razu pokazal kartonik a za takie cos to szkoda kartki pokazywac
A, pamiętam tę sytuację. Niezła walka byłaby, gdyby Serba nie przytrzymali. Coś jak Scolari przeciw Dragutinoviciowi.