Zaraz będzie 3:1
Proszę cię, na drugi raz kulturalnie wypie_dalaj z tymi swoimi proroczymi objawieniami. Przynosisz pecha.
Przeżywacie jakby Wisła grała w finale LM a nie o wejście
Jakby grali w finale, to każdy normalny fan polskiej piłki nie przeżywałby porażki... Nie porównuj szansy na wejście do LM po piętnastu latach do tak zaawansowanej fazy rozgrywek.
Wczoraj czułem, że zbiera mi się na płacz. Nie wiem, czy z żalu, czy z rozczarowania. Ledwo kilka razy w życiu miałem takie uczucie po obejrzeniu meczu piłkarskiego. Gdybym był fanem Wisły, pewnie bym się po prostu poryczał.
Jeśli kelnerzy z Cypru pykają sobie polską drużynę jak chcą, to coś jest nie halo. Z czym k_rwa do ludzi? Takie drużyny mistrzowie Polski powinny pokonywać bez straty bramki w dwumeczu. Możecie sobie pisać co chcecie, ale jeśli takie kluby jak Apoel będziemy traktowali z przesadnym respektem, bo kiedyś tam zremisował z Chelsea (która jak każdy zespół z czołówki gra fazę grupową na ćwierć gwizdka) i przegrał tylko jedną bramką i z kimś tam, to jeszcze długo nie zobaczymy polskiej drużyny w Lidze Mistrzów. Możliwe, że nawet tego nie dożyję.
Znowu zagrali tragicznie, gdy mieli piłkę meczową na nogach, chociaż o wiele gorzej niż kiedyś w Atenach. Tam powinni awansować, ale nie warto tylko zasłaniać się tamtą nieuznaną bramką, bo to co wyprawiali tam Zieńczuk i Majdan przyprawiało o mdłości...
I nie wiem, jak się można cieszyć, że mistrz Polski awansował do LE. No k_rwa. Zresztą i tak pewnie ją też przepie_dolą.
Co w tym golu było nieprawidłowego ?
Według sędziego Kuźba faulował (a sam był faulowany), w dodatku podobno był spalony (a głową zagrał gracz Panathy). A, no i arbiter widział tam zagranie ręką Penksy, którego nie było. Jakby jeszcze tego było mało, to rzut wolny, po którym poszła akcja i gol w d_pę został wykonany... ręką.