Co do benhakkera... macie rację odpowiada on za drużynę... mogę popełniać błędy ale wtedy ogólnie z naszą piłką było tak sobie. Nawet za granicą mało kto grał. A na ekstraklasie nie da się nic ugrać - bo jaka jest, taka jest dobrze wiemy. Można uzupełniać tutejszymi trzon kadry. Co do Lenczyka... Please, stop. Tak samo jarano się Smudą, może i inny sposób gry i wgl. ale wg mnie obaj panowie - lenczyk, smuda to trenerzy do klubów. Oni muszą być cały czas przy drużynie, wpływ na wiele rzeczy mieć, nie lubią polegać na innych. Sam smuda powiedział chyba w wywiadzie z kołtoniem że w klubach sam rządził bo tak mu najlepiej.
Co do powołań... za tych co nie grają to nawet w ekstraklasie można znaleźć. Mówcie co chcecie ale ja jeżeli już to bym brał Celebana za Wojtkowiaka, Kaźmierczaka za Matuszczyka, no i chyba mimo wszystko magiera miał świetną wiosnę w górniku.. szkoda ze nie sprawdził go teraz. Piech to wiadomo za brożka który w sparingach to wg mnie sam piach... gdzieś w głębi myślę że może gdyby smuda po ostatniej kolejce powołania rozdawał to by mila nawet wpadł.