no chyba że Twojej głupocie.
Taki pocisk, że nie ma co zbierać. Nie wspominając, że kontekst skłania do refleksji na temat twojej wątpliwej umiejętności oceny sytuacji.
Gdyby Rasiak był takim drewnem to by kariery nie zrobił to samo Robert a skoro gra w Reprezentacji to drewnem nazwac takiego zawodnika nie można bo nie wiem jak chcesz nazwać swój poziom jeśli jego nazywasz drewnem to Ty przy nim jesteś kim
Widzę, że kolejny raz nie zrozumiałeś i że masz spaczone pojęcie na temat krytyki czegokolwiek.
Smuda zapowiedział, że nie będzie powoływał Krzynówka i Lewandowskiego (wiadomo którego - tego, co grać na jako takim poziomie międzynarodowym potrafi), bo są za słabi jak na jego koncepcję gry.
Ale wg ciebie Smuda musi strzelać mocniej niż Krzynówek i rozbijać ataki lepiej niż Lewy, by tak sądzić, co? Smutne...
Ronney, Messi, czy Ronaldo to typowe "10" czyli gracze szybcy, zwinni
Raz, że typowe dziesiątki to rozgrywający. Pewno pomyliłeś je z dziewiątkami.
Dwa, że chodziło mi o to, że Messi to gracz techniczny, a Rooney skłania się ku sile i grze ciałem. Tak jak niegdyś Cantona (btw: w głosowaniu kibiców wybrany kiedyś najlepszym piłkarzem w historii klubu, wyprzedził nawet Besta, Charltona, Keane'a itd.), którego poniekąd w MU Wayne zastępuje.
właśnie o czym nie raz przekonał
Wybacz, ale nie porównuj obrońców polskich, z którymi Robcio sobie radzi, do niemieckich - grających lepiej, bardziej zdecydowanie i twardo niż polscy, z którymi przyjdzie mu się zmierzyć jesienią. No... przynajmniej teoretycznie, bo pierwszy skład mu nie grozi.
Ciekawi mnie tylko, dlaczego tak hiperbolizujecie maluczkiego Lewandowskiego, a nierzadko mówicie o Brożku, że łamaga i grać nie umie. Tak jak kiedyś o Żurawskim - w obu przypadkach nie przeszkadza wam to, że grali / grają lepiej niż Lewy.
"On ma dopiero 22 lata", powiecie. No i co z tego? Freddy Adu był gwiazdą DC United i bodaj ich najlepszym zawodnikiem w wieku 15 - 16 lat. Brożek akurat wystrzelił z formą w bardziej zaawansowanym wieku.