Autor Wątek: Reprezentacja Polski - newsy, mecze  (Przeczytany 637725 razy)

Offline Pstryks

• Kierownik drużyny
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 11.08.2009r.
  • joł :)
  • Gram w: ...
Odp: Reprezentacja Polski newsy, mecze
« Odpowiedź #540 dnia: Czerwiec 08, 2010, 23:29:18 »
Na Casillasa trzeba strzelać po ziemi w długi róg... No ale jakoś już inaczej Polska gra...
Piszę poprawnie po polsku.

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
« Odpowiedź #541 dnia: Czerwiec 08, 2010, 23:33:21 »
Trzeciak jest dobry "Ale ci Hiszpanie są wspaniali, zabrali nam piłkę i nie chcą oddać"

Piekło i szatani 6:0
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 08, 2010, 23:36:25 wysłana przez RealMadrytFan:) $$$ »
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

Offline Pstryks

• Kierownik drużyny
  • Na forum od: 11.08.2009r.
  • joł :)
« Odpowiedź #542 dnia: Czerwiec 08, 2010, 23:36:35 »
Ja bym chciał w końcu widzieć Jelenia i Obraniaka na boisku ! ALE KUSZCZAK WYBIŁ ! no ale gol :(

Ale teraz zza to obronił xD
Piszę poprawnie po polsku.

Offline eMeK

• Trener
  • Na forum od: 16.03.2009r.
« Odpowiedź #543 dnia: Czerwiec 08, 2010, 23:49:32 »
Mogę zrozumieć potężną różnicę w jakości gry, umiejętnościach, czy nawet kodzie genetycznym, budowę zespołu, ale podstawy rzemiosła znać trzeba... A tu każdy stały fragment gry łącznie z wrzutami z autu zje**ny, samobój, śpiąca defensywa, te rzeczy to nasz ból, nie moc Hiszpanów.

Offline chmielu2108

• II - ligowiec
  • Na forum od: 09.11.2009r.
« Odpowiedź #544 dnia: Czerwiec 08, 2010, 23:55:53 »
No cóż 6:0 :/ Nasz zespół dopiero jest w trakcie budowy , mieliśmy 3,4 może 5 dobrych szybkich akcji tzn szybkie podania, zmiany pozycji itp. Do tego brakowało nam kilku zawodników, no ale graliśmy przeciwko HISZPANII  ,która jest na 2 miejscu w rankingu FIFA a my 57 :P Ale wierze ,że na EURO będziemy mięli drużynę na miarę ćwierćfinału :)
" border="0
" border="0

Offline LuKeL

• Piłkarz ekstraklasy
  • Na forum od: 04.01.2010r.
  • Visca el Barca !!
« Odpowiedź #545 dnia: Czerwiec 09, 2010, 00:08:16 »
obrona  i jeszcze raz obrona jest u nas TOTALNIE do poprawy. I podania , które od zawsze są wręcz żałosne.
" border="10

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #546 dnia: Czerwiec 09, 2010, 00:19:00 »
Moze znajdzmy jakis pozytyw, zeby nie zalamac sie na calego. Hm.. 6:0 zawsze moglo by byc wyzej :) Poza tym licze na to, ze po tym co dzisiaj pokazali nasi pilkarze, dwa razy(w ich wypadku trzy razy)powinni sie zastanowic nad soba i zrozumiec, że jeszcze daleka droga do tego żeby mogli szczekać o swoich umiejętnościach i żądać wysokich zarobkow. Ze juz o podbojach Europy nie wspomne... No i tez dzialacze, zarzady klubow z Ekstraklasy, ktorzy za swoich pilkarzy wolaja naprawde smiesznych pieniedzy :)
Dostalismy ostry wpie.rdol i jestesmy w czarnej du.pie. Nie wynik byl tu wazny lecz sprawdzenie sie na tle silnej druzyny. Tego jak gra bedzie wygladac z silnymi przeciwnikami. Mamy odpowiedz, mizernie i nie chodzi mi tu o wynik.

Z drugiej strony sie nie dziwie naszym pilkarzom. Gdybym ja gral przeciwko Hiszpanii, przeciwko Villi, Fabregasowi, Xaviemu, Torresowi to tez zamiast skupic sie na kopaniu pilki, najpierw bym myslal do ktorej gwiazdy podejsc po meczu, zeby sie koszulka wymienic a dopiero pozniej na grze :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 01:42:11 wysłana przez eMeK »

Offline patryk'95

• Prezes klubu
  • Na forum od: 05.01.2009r.
« Odpowiedź #547 dnia: Czerwiec 09, 2010, 01:06:33 »
Zawsze mogło by być wyżej tak ? Najwyższa porażka w historii to 8-0 z Danią, wcześniej chyba więcej niż sześcioma bramkami nie przegraliśmy ! 62 lata temu odnieśliśmy większą porażkę a dla was jest zaje.biscie bo TYLKO tyle z wielką Hiszpanią. Hiszpanie nas skompromitowali, dali nam lekcje, pokazali że nasi piłkarze nie mają prawa nazywać się piłkarzami. Gdyby musieli wygrać 12-0 to z taką grą by im się to udało ale grali tak aby nie złapać kontuzji przed mundialem szczególnie. Druga bramka to kompromitacja na całej linii, 3 Hiszpanów ograło 8 Polaków.
Ale jutro kumple po mnie będą jechać, Irlandia w przeciągu dwóch lat grała dwa razy z pierwszym składem Brazylii. Raz było 0-0 a teraz 2-0. Brazylia jest równie dobra albo może nawet lepsza od Hiszpanii. Do tej pory porównywałem reprezentacje Irlandii do naszej. Teraz można śmiało powiedzieć że jesteśmy o wiele słabsi a przecież oni są europejskim średniakiem. Zero walki, zero zaangażowania. Lewandowski wart 5 milionów ? Za co ? Ten kto go kupi z Lecha, bardzo mocno przepłaci. Dobry tylko na naszą lige chociaż i tu do pustej potrafi nie strzelić. Dudka, Rybus, Sobiech, Sadlok  ? Nic.
Cieszę się że Małecki nie brał udziału w tej żenadzie ale jednego nie rozumiem. Jest słabszy od Rybusa, Sobiecha ? Smuda chyba go zabrał żeby go skompromitować. W takiej formie jak był pod koniec, jeden z najlepszych skrzydłowych pomocników w lidze a ten Rybusa wystawia ?
Podobno mamy ustalony mecz ze szwabami i Argentyną jeszcze. Jak myślicie ile będzie ? Niemcy będą chcieli jak najwyżej wiec zanosi się rekord.     

Offline eMeK

• Trener
« Odpowiedź #548 dnia: Czerwiec 09, 2010, 01:44:53 »
A dalem ulatwienie w postaci emotikony i tak sie ktos nabral :)

Offline serkowski

• Najlepszy piłkarz świata
  • Na forum od: 02.02.2007r.
  • Piłka jest okrągła a bramki są dwie"...[*]
« Odpowiedź #549 dnia: Czerwiec 09, 2010, 07:22:42 »
Ja nie wiem czemu w was takie zdziwienie tą porażką ? Przecież jesteś my na 58 bodajże miejscu w rankingu Fifa i myślicie że z kim Polska nie zagra to wygra ? Czy jakiś klub coś osiągną coś w Europie przez ostatnie lata? czy jakiś zawodnik bryluje w jakiejś lidze ? Jeden z drugim myśli że jak taki Lewandowski - Nowak ogrywa obrońców np. Ruchu Chorzów to już Puyolowi będzie siaty zakładał , zejdźmy na ziemię !!! Widać starali się chłopaki ale to za mało , braki w technice w przyjęciu i zagraniu piłki , dzielą nas od zespołów z czołówki lata świetlne !!! Nie ma się co wyśmiewać z przegranej 6 bramkami , nas zespół nie jest już nawet średniakiem europejskim ..... Za nami w rankingu kilka miejsc jest świetna Kambodża , Benin a przed nami takie perełki Futbolu jak Mali , Gabon , Burkina Faso , więc panowie proszę nie płakać i szlochać że przegraliśmy , w San Marino nikt już nie zwraca uwagi na ilość wpuszczonych goli , tam już się liczy ilość strzelonych :) Pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 07:25:36 wysłana przez serkowski »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
  • Dostał Piw: 7
  • Na forum od: 11.11.2009r.
« Odpowiedź #550 dnia: Czerwiec 09, 2010, 09:07:06 »
Nikt nie oczekiwał że Polacy wygrają ale oni się poprostu upokorzyli, mówcie co chcecie ale taka jest prawda, ta druga bramka nigdy nie powinna wpaść, myślałem że takie rzeczy to tylko w Pesie ale widać wystarczy Polaków na boisko wpuścic

Offline serkowski

« Odpowiedź #551 dnia: Czerwiec 09, 2010, 09:32:23 »
Zejdź na ziemie !!! Tak grają zawodnicy z najwyższej półki , czyż nie widział meczów Barcelony ? Jakie piłki dawał Iniesta , Xavi , to są ich standardowe zagrania klasa światowa ...

Nie tylko wczoraj oni tak rywala kompromitowali ..

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=28c605e628ed73f5676d6e746563a7f1&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=28c605e628ed73f5676d6e746563a7f1&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=28c605e628ed73f5676d6e746563a7f1&amp;action=register">REJESTRACJA</a>&nbsp;lub&nbsp;<a href="http://forum.pesleague.pl/index.php?PHPSESSID=28c605e628ed73f5676d6e746563a7f1&amp;action=login">LOGOWANIE</a>

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #552 dnia: Czerwiec 09, 2010, 10:03:11 »
Ja tylko stwierdzam fakt Serkowski, nie musisz się odrazu podniecać

Offline serkowski

« Odpowiedź #553 dnia: Czerwiec 09, 2010, 10:18:48 »
Ja tylko stwierdzam fakt Serkowski, nie musisz się odrazu podniecać

Ja się niczym nie podniecam człowieku tylko realnie patrze na możliwości naszych kopaczy , pewnie byłeś nastawiony na wynik 2-1 dla Hiszpanii , niestety pokazali gdzie stoimy w światowej piłce ... Trzeba walczyć, trenować , Polska Na Euro 2012 musi panować :) Pozdrawiam

Ps . Zobacz czasem meczyki innej ligi niż nasza Ekstraklasa :) to może nie powtórzysz '' ta druga bramka nigdy nie powinna wpaść, myślałem że takie rzeczy to tylko w Pesie ale widać wystarczy Polaków na boisko wpuścic ''
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 10:21:05 wysłana przez serkowski »

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #554 dnia: Czerwiec 09, 2010, 10:35:01 »
No co Ty ; ) Byłem nastawiony na upokorzenie i wynik własnie okolo 7:0, nie dawałem im najmniejszych szans szczególnie jak drewniak w ataku gra, ale to co zrobili przy drugiej bramce to jest wstyd i tyle

Offline bartiveb

• V - ligowiec
  • **
  • Na forum od: 17.06.2009r.
« Odpowiedź #555 dnia: Czerwiec 09, 2010, 10:43:09 »
To zagranie Iniesty to po prostu rodem z gier komputerowych. Przecierałem oczy ze zdumienia jak zobaczyłem jak rozklepali naszą obronę. Spodziewałem się takiego wyniku...
W Polsce trzeba zmieniać system szkolenia młodych , a nie sprowadzać Bóg wie kogo byle miał polskie korzenie. Orlików jak na lekarstwo , dobrych boisk jeszcze mniej. Zupełnie inaczej jest chociażby w Niemczech , gdzie więcej uwagi skupia się młodym . Wiem bo sam widziałem trening 11 latków Werderu Brema. Nieźle klepali , piłka chodziła od nogi do nogi, a u nas szkoda gadać. Na całą Polske może 3,4 młodzików zrobi karierę za granicą, a do tego nie ma możliwości i warunków rozwoju

Offline serkowski

« Odpowiedź #556 dnia: Czerwiec 09, 2010, 10:47:24 »
No co Ty ; ) Byłem nastawiony na upokorzenie i wynik własnie okolo 7:0, nie dawałem im najmniejszych szans szczególnie jak drewniak w ataku gra, ale to co zrobili przy drugiej bramce to jest wstyd i tyle

Nie wstyd tylko geniusz Iniesty , Xaviego , nasi piłkarze po prostu za bardzo czekają na rywala powinni  spróbować presingiem zagrać a nie czekać jak rywale pobiegną do 40 metra i wtedy w żółwim tempie podchodzić ... Pozdrawiam

Offline RoGalos

• Dyrektor sportowy
« Odpowiedź #557 dnia: Czerwiec 09, 2010, 10:51:54 »
Nie wstyd tylko geniusz Iniesty , Xaviego , nasi piłkarze po prostu za bardzo czekają na rywala powinni  spróbować presingiem zagrać a nie czekać jak rywale pobiegną do 40 metra i wtedy w żółwim tempie podchodzić ... Pozdrawiam
Geniusz geniuszem ale to sie nie powinno wydarzyć, Xavi leżał zdążył wstać i otrzymać piłkę od Iniesty,który na luzie utrzymywał ją sobie przed naszym polem karnym (takie coś nie powinno sie chyba zdarzyc), tak więc Xavi sobie wstaje spokojnie dostaje piłkę i bramka. Nie wspomne już że za Xavim stał ktoś inny całkowicie nie kryty i gdyby dostał piłkę skończyłoby się tak samo.

Offline serkowski

« Odpowiedź #558 dnia: Czerwiec 09, 2010, 10:58:56 »
Geniusz geniuszem ale to sie nie powinno wydarzyć, Xavi leżał zdążył wstać i otrzymać piłkę od Iniesty,który na luzie utrzymywał ją sobie przed naszym polem karnym (takie coś nie powinno sie chyba zdarzyc), tak więc Xavi sobie wstaje spokojnie dostaje piłkę i bramka. Nie wspomne już że za Xavim stał ktoś inny całkowicie nie kryty i gdyby dostał piłkę skończyłoby się tak samo.

Ok ale taka sytuacja mogła by się nie powtórzyć gdy by grała Hiszpania vs Spain :)

Z Anglikami co zrobił ?

Trzeba realnie patrzeć na Świat , tutaj teraz się znajdujemy :)

Spain vs Azerbaijan 6-0

To już chłopcy z Tanzanii przegrywają z Brazylią 5-1 :)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 11:02:35 wysłana przez serkowski »

Offline $RMF$

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 07.11.2008r.
  • Im dłużej my przy piłce, tym krócej oni.
« Odpowiedź #559 dnia: Czerwiec 09, 2010, 11:26:23 »
Widać co znaczy przyjęcie piłki, polski piłkarz dostając 20 metrowe podanie górą, czeka aż piłka się odbije, później z 4 razy ją dotknie zanim zacznie ją w pełni kontrolować, a tu taki nawet młody Pedro dostaje takie podanie i już w pierwszym kontakcie, gasi piłkę i kontroluje nią ;) Z czym do ludzi jak my nie potrafimy podstaw technicznych, nasz ostatni najlepszy okres to rep. Engela (16 w rankingu Fifa) mieliśmy wtedy reprezentacje nawet na ćwierćfinał MŚ ale to że czekaliśmy tyle czasu na powrót naszych do "elity" to zamiast trenować latali po reklamach

PS. Widać jak ważny był Żurawski takiego piłkarza nam brakuje. A co najbardziej smuci,mieluiśmy grać efektownie strzelać bramki a tu 3 mecze ii bilans bramkowy 0:6  :(
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2010, 11:36:42 wysłana przez RealMadrytFan:) $$$ »
<iframe frameborder="0" width="790" height="600" scrolling="auto" src=" REJESTRACJA lub LOGOWANIE" title="Psychologiczne Gierki"></iframe>

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #559 dnia: Czerwiec 09, 2010, 11:26:23 »